Welkom op de website van groepsarrangementen in de provincie Friesland! Hier vindt u een regionaal overzicht van leuke uitjes met de familie, vrienden, collega’s, vriendinnen of met senioren. Diverse activiteiten treft u hier aan zoals een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding, workshop of vrijgezellenfeest of themafeest. U vindt hier niet alleen leuke ideeën voor groepsuitjes of een groepsarrangement maar ook voor een uniek uitje zoals een personeelsfeest, bedrijfsfeest, feestlocatie of groepsaccommodatie! U kunt via het zoekmenu bijvoorbeeld regionaal een selectie maken voor een leuk dagje uit. Omdat er geen tussenkomst is van andere partijen komt u hier direct in contact met de aanbieders van deze arrangementen voor een geslaagd uitje in Friesland of op de Waddeneilanden.

groepsarrangementen in

Friesland

dagjeweginregio.nl | 8-uurs vergaderarrangement


Landgoed De Klinze is de ideale locatie voor uw vergadering, training, conferentie of productpresentatie. De rustige en gemoedelijke sfeer van het landgoed en haar omgeving, lenen zich bij uitstek voor een zakelijke bijeenkomst. De vergaderzalen zijn ruim en hebben allen veel direct daglicht, de grootte variërend tussen de 35m2 en 100m2.

dagjeweginregio.nl | Friesland op eigen houtje!


Zelf de Elfstedentocht ondernemen en een kruisje halen, dat kunt u met ons 'op eigen houtje'-arrangement. Geniet van alle pittoreske 11-steden en haal hier al uw stempels.

dagjeweginregio.nl | Verwen arrangement


Onze luxe hotelkamers zijn klassiek ingericht en voorzien van alle comfort zoals 2 Luxe fauteuils, bureau, een in marmer uitgevoerde badkamer met bad, douche, toilet, fohn, een LCD met afstandsbediening, safe en minibar en vrij gebruik van de koffie/thee faciliteit.

dagjeweginregio.nl | Eiland arrangement


Onze luxe hotelkamers zijn klassiek ingericht en voorzien van alle comfort zoals 2 Luxe fauteuils, bureau, een in marmer uitgevoerde badkamer met bad, douche, toilet, fohn, een LCD met afstandsbediening, safe en minibar en vrij gebruik van de koffie/thee faciliteit.

dagjeuitinregio.nl | Vaartocht met de stoomsloep


Elke donderdagmiddag in de maanden juni, juli en augustus. Om 13.30 uur ligt de stoomsloep "Swan of Teynham" onder stoom. Voor degenen die willen genieten van het Friese waterland, kan dit in combinatie met een uitgebreide High Tea. Met de "Swan" vaart u door de verborgen vaarten van Friesland, smalle watertjes, midden tussen de weilanden, eenden en futen.

dagjeuitinregio.nl | Vergaderen aan het water


Bij Terherne Haven kunt u terecht voor vergaderingen/ trainingen per dagdeel, dag of meerdaags. Voor meerdaagse vergaderingen kunt u uitstekend overnachten in de havenhuisjes.

dagarrangementen.nl | Zakelijke bijeenkomsten en uitjes


Sandton Paal 8 Hotel aan Zee en Frisse Wind Events werken intensief samen om van uw event, bedrijfsuitje, seminar of congres een succes te maken. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden waaronder wadexcursies, Jeeptochten, blokarten en boottochten. Tevens kunnen diverse teambuilding- en kickoff evenementen georganiseerd worden

Uitjes op het water | Sloepen arrangement.

Voor kleine groepen (maximaal 12 personen) hebben we een arrangement bedacht met een paar fraai gelijnde polyester sloepen voorzien van een diesel binnenboordmotor. Het varen in dit soort sloepen wordt snel populairder. Het is een heel plezierige manier om Friesland vanaf het water te leren kennen.

High Tea | High tea arrangement


Een Afternoon Tea is een heerlijke traktatie na een flinke wandeling, maar bijvoorbeeld ook heel geschikt als alternatief voor ‘koffie met gebak' wanneer u uw verjaardag bij ons wilt vieren.