groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > Themadiner > Dinnergame Alkmaar - Moordcruise Alkmaar

Hof Events

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229-216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
HOF Events Alkmaar – Specialist in Alkmaarse groepsarrangementen en dagarrangementen. HOF Events Alkmaar biedt u een grote diversiteit in arrangementen in Alkmaar. Hof Events staat voor Hoffelijkheid, (Ont)spanning en Feestelijk.

Alkmaar is een wereldwijd bekende stad vanwege de populaire kaasmarkt. De stad Alkmaar is ideaal gelegen ten opzicht van Amsterdam en de randstad, de prachtige kust en de oer-Hollandse polders.

De historische binnenstad, het grote winkelbestand en de prachtige grachten en musea bieden een ideaal decor voor een groot aantal fantastische groepsarrangementen in Alkmaar. Alkmaar is tientallen historische monumenten rijk en beschikt over een unieke binnenstad alwaar voor ieder wat wils te doen. Een boottocht over het water in Alkmaar, High Tea in Alkmaar, een bierproeverij in Alkmaar, bezoek aan de kaasmarkt, GPS tocht in Alkmaar, steptocht door Alkmaar, schilderworkshop in Alkmaar, compleet verzorgde feestavond in Alkmaar of bezoek aan een museum, HOF Events biedt het u aan.

Dus of het nu gaat om workshops, rondleidingen door Alkmaar, culturele excursies in Alkmaar, teambuilding in Alkmaar, boottochten door Alkmaar of compleet verzorgde thema-feesten in Alkmaar, HOF Events Alkmaar biedt u een passend aanbod voor een scherp tarief.

HOF Events Alkmaar organiseert uw dag, middag, avond, of weekend van A tot Z! “Trots op Alkmaar!” is het motto van HOF Events. U bent immers de lachende en tevreden gast, wij nemen u alles uit handen.

HOF Events Alkmaar, voor al uw evenementen en groepsarrangementen in Alkmaar, want wij zijn.....”Trots op Alkmaar!”

Dinnergame Alkmaar - Moordcruise Alkmaar

Viergangen keuzediner inclusief drankenarrangement, dinnergame, begeleiding (en evt. acteurs) en kledingattributen.

 

18:30 uur Dinnergame Alkmaar – Moordcruise Alkmaar

De Moordcruise in Alkmaar is een volledig verzorgd avondvullend dinerarrangement vol intriges, verraad en zelfs moord. De Moordcruise in Alkmaar vindt plaats in een eigen ruimte in een gezellig restaurant in het centrum. Samen met uw collega's, vrienden of familie raakt u tijdens deze denkbeeldige cruise verwikkeld in een ijzingwekkende moordzaak. Onder het genot van een heerlijk diner kruipt u in de huid van een kleurrijk maar uiterst verdacht personage. Kortom, een onvergetelijke ervaring waarover iedereen nog lang napraat.

 

Stelt u zich eens voor; een cruise op de Carribean op een privé jacht. Uw gezelschap bestaat uitsluitend uit superrijken en celebrities. Uw gastheer tijdens deze cruise, Jean Claude Rockefeller, is een bekend miljonair. Hij manipuleert, shockeert en gebruikt zijn rijkdom om andere mensen naar zijn hand te zetten. Niet voor lang, want als snel blijkt dat Jean Claude vermist wordt. Hij zal toch niet.....? U bent op het denkbeeldige achterdek bijeengekomen om te bespreken wat er zich heeft afgespeeld voordat hij als vermist werd opgegeven. Niemand verlaat het schip totdat de dader is ontmaskerd...

 

De Moordcruise in Alkmaar bestaat uit een viergangen keuzediner, beperkt Hollands drankenarrangement, begeleiding en attributen. Tevens bestaat de mogelijkheid tot extra uitbreiding van entertainment en acteurs. De Moordcruise duurt circa 4 uur.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 82,50 p.p.
Prijs toelichting inclusief eten/drinken
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur De Moordcruise duurt circa 4 uur.

Andere Arrangementen van: Hof Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Alkmaar kaasstad - Museumschat.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Workshop Saxofoonspelen.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Nachtje of weekendje Alkmaar.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Teambuilding en fun.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Leuke uitjes in Alkmaar.
Lees verder >