groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Teambuilding en fun

Hof Events

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229-216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
HOF Events Alkmaar – Specialist in Alkmaarse groepsarrangementen en dagarrangementen. HOF Events Alkmaar biedt u een grote diversiteit in arrangementen in Alkmaar. Hof Events staat voor Hoffelijkheid, (Ont)spanning en Feestelijk.

Alkmaar is een wereldwijd bekende stad vanwege de populaire kaasmarkt. De stad Alkmaar is ideaal gelegen ten opzicht van Amsterdam en de randstad, de prachtige kust en de oer-Hollandse polders.

De historische binnenstad, het grote winkelbestand en de prachtige grachten en musea bieden een ideaal decor voor een groot aantal fantastische groepsarrangementen in Alkmaar. Alkmaar is tientallen historische monumenten rijk en beschikt over een unieke binnenstad alwaar voor ieder wat wils te doen. Een boottocht over het water in Alkmaar, High Tea in Alkmaar, een bierproeverij in Alkmaar, bezoek aan de kaasmarkt, GPS tocht in Alkmaar, steptocht door Alkmaar, schilderworkshop in Alkmaar, compleet verzorgde feestavond in Alkmaar of bezoek aan een museum, HOF Events biedt het u aan.

Dus of het nu gaat om workshops, rondleidingen door Alkmaar, culturele excursies in Alkmaar, teambuilding in Alkmaar, boottochten door Alkmaar of compleet verzorgde thema-feesten in Alkmaar, HOF Events Alkmaar biedt u een passend aanbod voor een scherp tarief.

HOF Events Alkmaar organiseert uw dag, middag, avond, of weekend van A tot Z! “Trots op Alkmaar!” is het motto van HOF Events. U bent immers de lachende en tevreden gast, wij nemen u alles uit handen.

HOF Events Alkmaar, voor al uw evenementen en groepsarrangementen in Alkmaar, want wij zijn.....”Trots op Alkmaar!”

Teambuilding en fun

Onderstaand is slechts een selectie uit de vele mogelijkheden;

Barretocht - Kroegentocht Alkmaar
Tijdens deze kroegentocht door Alkmaar ontdekt u middels een vraag- en opdrachtenspel de leukste kroegjes van Alkmaar. Dit programma is de manier om op ongedwongen wijze kennis te maken met de Alkmaarse gezelligheid. Deze Alkmaarse kroegentocht is eveneens onder leiding van een gids te boeken. Inclusief 4 consumpties per persoon en een borrelhapje onderweg.

City Triatlon - Boottocht, Steptocht, Wandeling Alkmaar. Teambuilding in Alkmaar in drie etappes!
U vaart in kleine fluisterbootjes door de grachten, stapt op de step voor een uitstapje buiten de singels en ontdekt te voet de hoogtepunten van de historische stadskern. Hierbij is niet de eindtijd bepalend, maar het aantal behaalde punten dat onderweg te verdienen is met vragen en opdrachten. Inclusief prijsuitreiking.

Prijs per persoon: €35,00 (exclusief BTW)
Minimum aantal personen: 20
Duur: 3,5 uur

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 28,50 p.p.
Prijs toelichting Incl. genoemde hapjes en drankjes
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dagdeel

Andere Arrangementen van: Hof Events

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Alkmaar kaasstad - Museumschat.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Workshop Saxofoonspelen.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Nachtje of weekendje Alkmaar.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Dinnergame Alkmaar - Moordcruise Alkmaar.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hof Events U het volgende arrangement aan: Leuke uitjes in Alkmaar.
Lees verder >