groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Scootertocht door Waterland en omstreken

Events Waterland Volendam

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229- 216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Voor een dijk van uw evenement; Events Waterland, uw specialist in groepsarrangementen!

Events Waterland biedt u een grote diversiteit aan groepsarrangementen in Volendam, Edam, Monnickendam en Marken. Events Waterland is onderdeel van een regionaal evenementenbureau met o.a. vestigingen in Hoorn (Hoorn Events) en Alkmaar (HOF Events Alkmaar).

Het vissersdorpje Volendam aan het IJsselmeer is een wereldwijd bekend dorp. Niet alleen vanwege de klederdracht, het paling roken, het dialect en het vele zang- en sporttalent, maar ook vanwege de authentiek Hollandse ambiance en het veelvoud aan mogelijkheden voor zowel bedrijfsuitjes, teambuilding-arrangementen alsmede familiedagen.

Volendam is bovenal een typische vissersplaats met karakteristieke huizenbouw en folklore die terug gaat in de tijd tot het jaar 1875. De haven van Volendam speelt een grote rol in het centrum waar dagelijks bootjes af en aan naar Marken varen. De Dijk van Volendam is ook erg bekend met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar u geniet van de authentieke sfeer, het uitzicht op de haven en het water. Kortom een ideaal decor voor een groot aantal fantastische groepsarrangementen in Volendam!

Events Waterland blinkt uit in verrassende en vernieuwende arrangementen. Een belangrijke locatie van Events Waterland is het wereldberoemde Hotel Spaander. Hotel Spaander (anno 1881) beschikt over hotelkamers met zicht op het IIsselmeer, diverse uniek gedecoreerde party- en feestzalen in oud-Hollandse stijl. Events Waterland is trots u de mogelijkheid te mogen bieden om met uw gezelschap dit met eigen ogen te ervaren.

Een kleine greep uit het aanbod van Events Waterland; een boottocht over het water in Volendam, een bierproeverij in Volendam, karaoke workshop in Volendam, paling roken in Volendam, verrassend weekendje Volendam, klompen maken in Volendam, GPS tocht in Volendam, culinaire rondleiding door Volendam, steptocht door Volendam, schilderworkshop in Volendam, compleet verzorgde feestavond in Volendam of een bezoek aan een museum…… Events Waterland biedt u een ruime keus aan mogelijkheden, waarbij uw eigen wensen een belangrijke rol spelen. Het combineren van de bestemming Volendam met Edam, Monnickendam en Marken maken uw groepsarrangement werkelijk tot een totale topdag, -middag, -avond of -weekend!

Of het nu gaat om workshops, rondleidingen door Volendam, culturele excursies in Volendam, teambuilding in Volendam, boottochten door Volendam, step- en GPS tochten door Volendam of compleet verzorgde thema-feesten in Volendam, Events Waterland biedt u een passend aanbod voor een scherp tarief.

Events Waterland organiseert uw dag, middag, avond of weekend met trots
en oer-Hollandse degelijkheid en betrouwbaarheid.

Events Waterland; voor een dijk van een evenement!

Scootertocht door Waterland en omstreken

Dynamisch dagje uit;

 

Scootertocht door Waterland en omstreken! Deze scootertocht is een dynamisch dagje uit voor iedereen die eens wat nieuws wil beleven.


Misschien heeft u wel eens in Italie of Griekenland een scooter gehuurd om de omgeving te verkennen. Vooral in de Zuidelijke landen van Europa is dit erg populair. Terwijl de wind langs je oren suist ontdek je welk moois het land te bieden heeft. Het geeft een enorm gevoel van vrijheid en het is tegelijkertijd ook erg ontspannen. Tijdens deze scootertocht door Waterland en omstreken beleeft u deze ervaring nu dicht bij huis.


U huurt de scooter om daarmee een dag(deel) te toeren door het gebied Waterland en de Zaanstreek. Dit uitgestrekte gebied, direct boven Amsterdam, bestaat uit bekende toeristische trekpleisters zoals Volendam, Edam, Marken, Monnickendam, en de Zaanse Schans, maar ook vele oerhollandse dorpjes waarbij u het gevoel krijgt 100 jaar terug te gaan in de tijd.

 

De scooter is te huur voor de ochtend, de middag of een hele dag.

 

Nadat u de scooter gehuurd heeft, kunt u kiezen uit diverse uitgestippelde routes,maar kunt u ook uw eigen route plannen. Elke route leidt u over kronkelende landweggetjes langs interessante bezienswaardigheden, waarbij u voor vele verrassingen zult komen te staan. Er is plaats voor groepen tot 25 personen, dus het is ook leuk als bedrijfsuitje of voor een

vrijgezellendag.


Prijs per scooter:
Ochtend: €15,00 (exclusief BTW)
Middag: €25,00 (exclusief BTW)
Volledige dag: €30,00 (exclusief BTW)
(exclusief verzekering à €7,50 en aftanken brandstof à €7,50)
Maximaal aantal personen: 25

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Per scooter: vanaf €15,00 (ex BTW)
Prijs toelichting exclusief verzekering en aftanken
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur ochtend, middag of dag

Andere Arrangementen van: Events Waterland Volendam

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Events Waterland Volendam U het volgende arrangement aan: Moordcruise.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Events Waterland Volendam U het volgende arrangement aan: Forza Volendam!.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Events Waterland Volendam U het volgende arrangement aan: Volendam verrast je.
Lees verder >