groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Vrijgezellig Volendam of Cuban beat eat.

Events Waterland Volendam

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229- 216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Voor een dijk van uw evenement; Events Waterland, uw specialist in groepsarrangementen!

Events Waterland biedt u een grote diversiteit aan groepsarrangementen in Volendam, Edam, Monnickendam en Marken. Events Waterland is onderdeel van een regionaal evenementenbureau met o.a. vestigingen in Hoorn (Hoorn Events) en Alkmaar (HOF Events Alkmaar).

Het vissersdorpje Volendam aan het IJsselmeer is een wereldwijd bekend dorp. Niet alleen vanwege de klederdracht, het paling roken, het dialect en het vele zang- en sporttalent, maar ook vanwege de authentiek Hollandse ambiance en het veelvoud aan mogelijkheden voor zowel bedrijfsuitjes, teambuilding-arrangementen alsmede familiedagen.

Volendam is bovenal een typische vissersplaats met karakteristieke huizenbouw en folklore die terug gaat in de tijd tot het jaar 1875. De haven van Volendam speelt een grote rol in het centrum waar dagelijks bootjes af en aan naar Marken varen. De Dijk van Volendam is ook erg bekend met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar u geniet van de authentieke sfeer, het uitzicht op de haven en het water. Kortom een ideaal decor voor een groot aantal fantastische groepsarrangementen in Volendam!

Events Waterland blinkt uit in verrassende en vernieuwende arrangementen. Een belangrijke locatie van Events Waterland is het wereldberoemde Hotel Spaander. Hotel Spaander (anno 1881) beschikt over hotelkamers met zicht op het IIsselmeer, diverse uniek gedecoreerde party- en feestzalen in oud-Hollandse stijl. Events Waterland is trots u de mogelijkheid te mogen bieden om met uw gezelschap dit met eigen ogen te ervaren.

Een kleine greep uit het aanbod van Events Waterland; een boottocht over het water in Volendam, een bierproeverij in Volendam, karaoke workshop in Volendam, paling roken in Volendam, verrassend weekendje Volendam, klompen maken in Volendam, GPS tocht in Volendam, culinaire rondleiding door Volendam, steptocht door Volendam, schilderworkshop in Volendam, compleet verzorgde feestavond in Volendam of een bezoek aan een museum…… Events Waterland biedt u een ruime keus aan mogelijkheden, waarbij uw eigen wensen een belangrijke rol spelen. Het combineren van de bestemming Volendam met Edam, Monnickendam en Marken maken uw groepsarrangement werkelijk tot een totale topdag, -middag, -avond of -weekend!

Of het nu gaat om workshops, rondleidingen door Volendam, culturele excursies in Volendam, teambuilding in Volendam, boottochten door Volendam, step- en GPS tochten door Volendam of compleet verzorgde thema-feesten in Volendam, Events Waterland biedt u een passend aanbod voor een scherp tarief.

Events Waterland organiseert uw dag, middag, avond of weekend met trots
en oer-Hollandse degelijkheid en betrouwbaarheid.

Events Waterland; voor een dijk van een evenement!

Vrijgezellig Volendam of Cuban beat eat.

Vrijgezellig Volendam.

 

12:30 uur Lunch in Volendam

Dit programma is uitermate geschikt voor damesuitjes! Uw vrijgezellenfeest in Volendam verzorgt Events Waterland graag voor u. Uw gezelschap wordt ontvangen in een centraal gelegen sfeervolle horecalocatie in Volendam. Hier is het tijd voor een heerlijke lunch in een sfeervol restaurant in het Volendamse dorp. De lunch bestaat uit een kopje soep vooraf, een aantal luxe belegde broodjes en koffie/thee/melk.

 

14:00 uur Schilderworkshop in Volendam

Na de lunch is het tijd om uw creatieve brein te gaan testen. De schilderworkshop in Volendam vindt plaats in een inspirerende kunstachtige omgeving. Onder leiding van een enthousiaste kunstenaar wordt u samen met uw vriendinnen aan het werk gezet met een doek. U bent individueel verantwoordelijk voor uw eigen deel van het totale doek. Iedere vriendin zorgt voor invulling van een stuk, waarna aan het einde van de schilderworkshop in Volendam alle delen tezamen worden gesmeed tot één geheel. Ideaal als geschenk voor de toekomstige bruid!

 

16:30 uur Rondleiding Volendam – Ladies Tour (inclusief foto in klederdracht) Onder leiding van een enthousiaste gids ontdekt u alles wat in Volendam interessant is voor dames. De bijzondere winkeltjes op de dijk, de lounge van Hotel Spaander en nog vele andere specifieke plekjes in Volendam worden door u bezocht. Als onderbreking van deze rondleiding verkleedt uw gezelschap zich in een echt Volendams kostuum om een hilarische groepsfoto in klederdracht te maken. Het eindresultaat krijgt u deze dag al mee naar huis!

 

18:00 uur Vrij Gezellig Diner Speciaal voor de deelnemers aan dit vrijgezellen uitje in Volendam wordt een heerlijk Vrij Gezellig diner voor u geserveerd. Het diner vindt plaats in een prachtig en gezellig restaurant in het hart van het centrum van Volendam. De chef en bediening zorgen ervoor dat de toekomstige bruid tijdens zowel voor-, hoofd-, als nagerecht verrast wordt! Dit diner is inclusief vier consumpties van de Hollandse Bar en koffie/thee toe. Na de koffie of thee komt er een einde aan het aandeel van Events Waterland aan uw vrijgezellenfeest in Volendam.

 

20:00 uur Afsluiting

U kunt op eigen gelegenheid het avond- en nachtleven van Volendam ontdekken en de gezelligheid van het vissersdorpje beleven!

 

OF

 

Eat after the cuban beat

 

16:30 uur Workshop Cuban Moves in Volendam
Uw gezelschap wordt ontvangen in een centraal gelegen locatie in Volendam waar u de swingende workshop Cuban Moves gaat volgen. Tevens ontmoet u hier ook de enthousiaste begeleiding van Events Waterland.

Een Cuban Moves workshop is een dynamische en verrassende workshop waarbij iedereen lekker los leert bewegen op vrolijke Cubaanse klanken. De workshop is ideaal opwarmertje voor een gezellige avond! In één uur tijd worden de deelnemers omgetoverd tot zelfverzekerde latino's en latina's. Een orginele activiteit met pleziergarantie! De workshop vindt plaats in een centraal gelegen locatie in Volendam en is inclusief professionele begeleiding, muziek en één consumptie per persoon.

 

18:00 uur Cocktail Time!

Om in de tropische sferen te blijven, geniet u van een heerlijke cocktail in een gezellig café in Volendam. Dit café is gelegen op loopafstand van de locatie waar u de workshop Cuban Moves hebt gehad.

 

18:45 uur Ladies Walk – Ladies Talk

Onder leiding van een enthousiaste gids ontdekt u alles wat in Volendam interessant is voor dames. De bijzondere winkeltjes op de dijk, de lounge van Hotel Spaander en nog vele andere specifieke plekjes in Volendam worden door u bezocht. Als onderbreking van deze rondleiding verkleedt uw gezelschap zich in een echt Volendams kostuum om een hilarische groepsfoto in klederdracht te maken. Het eindresultaat krijgt u deze dag al mee naar huis!

 

20:00 uur Diner Volendam

De Ladies Walk – Ladies Talk rondleiding eindigt in een gezellig restaurant in Volendam, waar u een driegangen keuzediner geserveerd krijgt. Tevens neemt de begeleider hier afscheid van u en komt er tevens een einde aan het aandeel van Events Waterland.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 77,50 p.p. ex btw
Prijs toelichting incl. tours/catering
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Events Waterland Volendam

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Events Waterland Volendam U het volgende arrangement aan: Moordcruise.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Events Waterland Volendam U het volgende arrangement aan: Forza Volendam!.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Events Waterland Volendam U het volgende arrangement aan: Volendam verrast je.
Lees verder >