Events Waterland Volendam

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229- 216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Voor een dijk van uw evenement; Events Waterland, uw specialist in groepsarrangementen!

Events Waterland biedt u een grote diversiteit aan groepsarrangementen in Volendam, Edam, Monnickendam en Marken. Events Waterland is onderdeel van een regionaal evenementenbureau met o.a. vestigingen in Hoorn (Hoorn Events) en Alkmaar (HOF Events Alkmaar).

Het vissersdorpje Volendam aan het IJsselmeer is een wereldwijd bekend dorp. Niet alleen vanwege de klederdracht, het paling roken, het dialect en het vele zang- en sporttalent, maar ook vanwege de authentiek Hollandse ambiance en het veelvoud aan mogelijkheden voor zowel bedrijfsuitjes, teambuilding-arrangementen alsmede familiedagen.

Volendam is bovenal een typische vissersplaats met karakteristieke huizenbouw en folklore die terug gaat in de tijd tot het jaar 1875. De haven van Volendam speelt een grote rol in het centrum waar dagelijks bootjes af en aan naar Marken varen. De Dijk van Volendam is ook erg bekend met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar u geniet van de authentieke sfeer, het uitzicht op de haven en het water. Kortom een ideaal decor voor een groot aantal fantastische groepsarrangementen in Volendam!

Events Waterland blinkt uit in verrassende en vernieuwende arrangementen. Een belangrijke locatie van Events Waterland is het wereldberoemde Hotel Spaander. Hotel Spaander (anno 1881) beschikt over hotelkamers met zicht op het IIsselmeer, diverse uniek gedecoreerde party- en feestzalen in oud-Hollandse stijl. Events Waterland is trots u de mogelijkheid te mogen bieden om met uw gezelschap dit met eigen ogen te ervaren.

Een kleine greep uit het aanbod van Events Waterland; een boottocht over het water in Volendam, een bierproeverij in Volendam, karaoke workshop in Volendam, paling roken in Volendam, verrassend weekendje Volendam, klompen maken in Volendam, GPS tocht in Volendam, culinaire rondleiding door Volendam, steptocht door Volendam, schilderworkshop in Volendam, compleet verzorgde feestavond in Volendam of een bezoek aan een museum…… Events Waterland biedt u een ruime keus aan mogelijkheden, waarbij uw eigen wensen een belangrijke rol spelen. Het combineren van de bestemming Volendam met Edam, Monnickendam en Marken maken uw groepsarrangement werkelijk tot een totale topdag, -middag, -avond of -weekend!

Of het nu gaat om workshops, rondleidingen door Volendam, culturele excursies in Volendam, teambuilding in Volendam, boottochten door Volendam, step- en GPS tochten door Volendam of compleet verzorgde thema-feesten in Volendam, Events Waterland biedt u een passend aanbod voor een scherp tarief.

Events Waterland organiseert uw dag, middag, avond of weekend met trots
en oer-Hollandse degelijkheid en betrouwbaarheid.

Events Waterland; voor een dijk van een evenement!

Moordcruise

Moordcruise 18:30 uur Moordcruise Volendam
De Moordcruise in Volendam is een volledig verzorgd avondvullend dinerarrangement vol intriges, verraad en zelfs moord. De Moordcruise in Volendam vindt plaats in een eigen ruimte in een gezellig restaurant in het centrum. Samen met uw collega's, vrienden of familie raakt u tijdens deze denkbeeldige cruise verwikkeld in een ijzingwekkende moordzaak. Onder het genot van een heerlijk diner kruipt u in de huid van een kleurrijk maar uiterst verdacht personage.

 

Kortom, een onvergetelijke ervaring waarover iedereen nog lang napraat. Stelt u zich eens voor; een cruise op de Carribean op een privé jacht. Uw gezelschap bestaat uitsluitend uit superrijken en celebrities. Uw gastheer tijdens deze cruise, Jean Claude Rockefeller, is een bekend miljonair. Hij manipuleert, shockeert en gebruikt zijn rijkdom om andere mensen naar zijn hand te zetten. Niet voor lang, want als snel blijkt dat Jean Claude vermist wordt. Hij zal toch niet.....?

 

U bent op het denkbeeldige achterdek bijeengekomen om te bespreken wat er zich heeft afgespeeld voordat hij als vermist werd opgegeven. Niemand verlaat het schip totdat de dader is ontmaskerd... De Moordcruise in Volendam bestaat uit een viergangen keuzediner, beperkt Hollands drankenarrangement, begeleiding en attributen.

 

Tevens bestaat de mogelijkheid tot extra uitbreiding van entertainment en acteurs. De Moordcruise duurt circa vier uur.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 87,50 p.p. ex. btw.
Prijs toelichting incl. eten/drinken
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Avond

Andere Arrangementen van: Events Waterland Volendam