groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Fiets Tour Culinair regio Volendam

Events Waterland Volendam

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229- 216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Voor een dijk van uw evenement; Events Waterland, uw specialist in groepsarrangementen!

Events Waterland biedt u een grote diversiteit aan groepsarrangementen in Volendam, Edam, Monnickendam en Marken. Events Waterland is onderdeel van een regionaal evenementenbureau met o.a. vestigingen in Hoorn (Hoorn Events) en Alkmaar (HOF Events Alkmaar).

Het vissersdorpje Volendam aan het IJsselmeer is een wereldwijd bekend dorp. Niet alleen vanwege de klederdracht, het paling roken, het dialect en het vele zang- en sporttalent, maar ook vanwege de authentiek Hollandse ambiance en het veelvoud aan mogelijkheden voor zowel bedrijfsuitjes, teambuilding-arrangementen alsmede familiedagen.

Volendam is bovenal een typische vissersplaats met karakteristieke huizenbouw en folklore die terug gaat in de tijd tot het jaar 1875. De haven van Volendam speelt een grote rol in het centrum waar dagelijks bootjes af en aan naar Marken varen. De Dijk van Volendam is ook erg bekend met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar u geniet van de authentieke sfeer, het uitzicht op de haven en het water. Kortom een ideaal decor voor een groot aantal fantastische groepsarrangementen in Volendam!

Events Waterland blinkt uit in verrassende en vernieuwende arrangementen. Een belangrijke locatie van Events Waterland is het wereldberoemde Hotel Spaander. Hotel Spaander (anno 1881) beschikt over hotelkamers met zicht op het IIsselmeer, diverse uniek gedecoreerde party- en feestzalen in oud-Hollandse stijl. Events Waterland is trots u de mogelijkheid te mogen bieden om met uw gezelschap dit met eigen ogen te ervaren.

Een kleine greep uit het aanbod van Events Waterland; een boottocht over het water in Volendam, een bierproeverij in Volendam, karaoke workshop in Volendam, paling roken in Volendam, verrassend weekendje Volendam, klompen maken in Volendam, GPS tocht in Volendam, culinaire rondleiding door Volendam, steptocht door Volendam, schilderworkshop in Volendam, compleet verzorgde feestavond in Volendam of een bezoek aan een museum…… Events Waterland biedt u een ruime keus aan mogelijkheden, waarbij uw eigen wensen een belangrijke rol spelen. Het combineren van de bestemming Volendam met Edam, Monnickendam en Marken maken uw groepsarrangement werkelijk tot een totale topdag, -middag, -avond of -weekend!

Of het nu gaat om workshops, rondleidingen door Volendam, culturele excursies in Volendam, teambuilding in Volendam, boottochten door Volendam, step- en GPS tochten door Volendam of compleet verzorgde thema-feesten in Volendam, Events Waterland biedt u een passend aanbod voor een scherp tarief.

Events Waterland organiseert uw dag, middag, avond of weekend met trots
en oer-Hollandse degelijkheid en betrouwbaarheid.

Events Waterland; voor een dijk van een evenement!

Fiets Tour Culinair regio Volendam

Fiets Tour Culinair.

15:00 uur Ontvangst met aperitief en amuse
Uw gezelschap wordt ontvangen in een gezellige locatie in het centrum van het dorp Volendam. Hier nuttigt u een drankje naar keuze met een bijbehorende amuse en u maakt kennis met de enthousiaste begeleiding van Events Waterland. Hier staan tevens de fietsen voor u klaar.

 

15:30 uur Tour Culinair – 1e etappe

De Tour Culinair begint bij de opstapplek voor de Marken Express. Tijdens deze transfer per rondvaartboot ontdekt u zowel de kustlijn van Volendam als die van Marken vanaf een bijzondere, verrassende kant. De fietsen gaan mee aan boord. De boottocht is een leuke belevenis, met name omdat u de skyline van Volendam alsmede die van Marken van dichtbij kunt beleven. Tijdens de Tour Culinair ontdekt u Volendam en omstreken en geniet u tevens van de lekkernijen die u onderweg krijgt voorgeschoteld. Een ideale combinatie van gezellig actief op stap en culinair genieten!

 

16:15 uur Voorgerecht in Marken

Uw gezelschap arriveert na de eerste etappe in Marken, alwaar u in een centraal gelegen oer-Hollands restaurant een heerlijk voorgerecht nuttigt inclusief een drankje naar keuze.

 

17:00 uur Tour Culinair – 2e etappe

De tweede etappe van de Tour Culinair leidt u van Marken naar Monnickendam. Onderweg beleeft u vanaf de fiets de prachtige landelijke omgeving en staat de begeleider van Events Waterland stil bij diverse bezienswaardigheden.

 

17:45 uur Hoofdgerecht in Monnickendam

Nadat u bent gearriveerd in een sfeervol restaurant in Monnickendam nuttigt u een heerlijk vlees-/vis-/vegetarisch gerecht inclusief uitgebreid groenten- en aardappelgarnituur. Tevens zijn twee drankjes naar keuze inclusief.

 

18:45 uur Tour Culinair-3e etappe

De finish is nu bijna in zicht. U onderwerpt zich aan de derde en laatste etappe van de Tour Culinair Volendam – Marken - Monnickendam. Via het dorpje Monnickendam fietst u gezamenlijk naar Volendam terug, alwaar u in het centrum van het dorp een heerlijk grand dessert krijgt uitgeserveerd inclusief een kopje koffie of thee ter afsluiting. Na het dessert neemt uw begeleider van Events Waterland afscheid van u en komt er tevens een einde aan de gezellige en sportieve middag.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 79,50 p.p. ex btw
Prijs toelichting Incl. benodigdheden/ catering
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Events Waterland Volendam