groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Volendam verrast je

Events Waterland Volendam

Adres  Schuijteskade 1
Postcode  1621 DE
Woonplaats  Hoorn
Telefoon  0229- 216527
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Voor een dijk van uw evenement; Events Waterland, uw specialist in groepsarrangementen!

Events Waterland biedt u een grote diversiteit aan groepsarrangementen in Volendam, Edam, Monnickendam en Marken. Events Waterland is onderdeel van een regionaal evenementenbureau met o.a. vestigingen in Hoorn (Hoorn Events) en Alkmaar (HOF Events Alkmaar).

Het vissersdorpje Volendam aan het IJsselmeer is een wereldwijd bekend dorp. Niet alleen vanwege de klederdracht, het paling roken, het dialect en het vele zang- en sporttalent, maar ook vanwege de authentiek Hollandse ambiance en het veelvoud aan mogelijkheden voor zowel bedrijfsuitjes, teambuilding-arrangementen alsmede familiedagen.

Volendam is bovenal een typische vissersplaats met karakteristieke huizenbouw en folklore die terug gaat in de tijd tot het jaar 1875. De haven van Volendam speelt een grote rol in het centrum waar dagelijks bootjes af en aan naar Marken varen. De Dijk van Volendam is ook erg bekend met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar u geniet van de authentieke sfeer, het uitzicht op de haven en het water. Kortom een ideaal decor voor een groot aantal fantastische groepsarrangementen in Volendam!

Events Waterland blinkt uit in verrassende en vernieuwende arrangementen. Een belangrijke locatie van Events Waterland is het wereldberoemde Hotel Spaander. Hotel Spaander (anno 1881) beschikt over hotelkamers met zicht op het IIsselmeer, diverse uniek gedecoreerde party- en feestzalen in oud-Hollandse stijl. Events Waterland is trots u de mogelijkheid te mogen bieden om met uw gezelschap dit met eigen ogen te ervaren.

Een kleine greep uit het aanbod van Events Waterland; een boottocht over het water in Volendam, een bierproeverij in Volendam, karaoke workshop in Volendam, paling roken in Volendam, verrassend weekendje Volendam, klompen maken in Volendam, GPS tocht in Volendam, culinaire rondleiding door Volendam, steptocht door Volendam, schilderworkshop in Volendam, compleet verzorgde feestavond in Volendam of een bezoek aan een museum…… Events Waterland biedt u een ruime keus aan mogelijkheden, waarbij uw eigen wensen een belangrijke rol spelen. Het combineren van de bestemming Volendam met Edam, Monnickendam en Marken maken uw groepsarrangement werkelijk tot een totale topdag, -middag, -avond of -weekend!

Of het nu gaat om workshops, rondleidingen door Volendam, culturele excursies in Volendam, teambuilding in Volendam, boottochten door Volendam, step- en GPS tochten door Volendam of compleet verzorgde thema-feesten in Volendam, Events Waterland biedt u een passend aanbod voor een scherp tarief.

Events Waterland organiseert uw dag, middag, avond of weekend met trots
en oer-Hollandse degelijkheid en betrouwbaarheid.

Events Waterland; voor een dijk van een evenement!

Volendam verrast je

Uw gezelschap wordt in een grand café aan de haven ontvangen door de enthousiaste begeleider van Events Waterland met een lekker kopje koffie en een gebakje. Na de koffie wordt door de enthousiaste begeleiders van Events Waterland de puzzeltocht door Volendam en de werking van de PDA's aan u uitgelegd. PDA's zijn kleine telefoontoestellen zo groot als uw handpalm. Op de PDA toestellen wordt middels digitaal compas, foto's, films de route kenbaar gemaakt.

 

Uw gezelschap wordt tijdens deze GPS tocht door Volendam verdeeld in teams en gaat ieder team gewapend met een PDA op pad. Tijdens de wandeling door Volendam zult u bestookt worden met vragen en opdrachten, die zo goed mogelijk uitgevoerd moeten worden om kans te maken op de prijs, die aan aan het einde van deze tocht uitgereikt zal worden.

Onderweg krijgt u tijdens deze GPS tocht door Volendam informatie over het heden en verleden van Volendam, Volendamse gebruiken en de PalingSound. U bezoekt onder andere het sigarenbandjeshuisje in het Volendams Museum, het Palingsoundmuseum, het oude Doolhof en natuurlijk de prachtige haven van Volendam.

 

De puzzeltocht door Volendam metPDA wordt af en toe onderbroken om wat plaatselijke specialiteiten te proeven. Kortom deze wandeling is de ideale kennismaking van dit dorp tijdens uw bedrijfsuitje in Volendam.

 

inclusief begeleiding, gebruik software, ontvangst met koffie/gebak, entree musea.

 

 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 22,50 ex btw
Prijs toelichting incl. begeleiding, gebruik software
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Events Waterland Volendam