groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Wakkere Vogels Ontbijt

Diergaarde Blijdorp

Adres  Blijdorplaan 8
Postcode  3041JG
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  010-4431415
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise Tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd terwijl de schildpadden letterlijk langs uw tafel zwemmen?

Blijdorp Happenings biedt negen sfeervolle ruimtes midden in het dierenrijk van Diergaarde Blijdorp. Vrijwel alles kan in de Diergaarde, dankzij het servicegerichte en creatieve team dat voor u klaarstaat.

En onze koks? Die zullen met hun culinaire hoogstandjes evenveel indruk op u maken als ons decor, dat u nergens anders in Nederland ziet. Wij maken méér van uw feest of congres.


Wakkere Vogels Ontbijt

Ook voor de kinderen is er veel lekkers. Na een compleet verzorgd ontbijt gaat u in groepjes de dierentuin in voor exclusief kijkje in een van de dierverblijven.

 

Diergaarde Blijdorp organiseert op een aantal zondagen het Wakkere Vogels Ontbijt. Meld je tussen 9.00 en 9.15 uur bij de entree Oceaniumzijde (vooraf reserveren is noodzakelijk) en je gaat een bijzondere belevenis tegemoet. Vanaf de entree maak je een wandeling door de nog stille tuin naar de prachtige Lotus Serre. Eenmaal binnen staat er een mooi tafeltje voor je klaar waar je vanaf 09.30 uur kunt genieten van een smaakvol ontbijt. Ook voor de kinderen is er veel lekkers waar ze hun vingers bij aflikken. Na het ontbijt is er een exclusieve presentatie in een dierenverblijf door de dierenverzorgers en is er gelegenheid tot vragen stellen. Het is zondagmorgen 11.00 uur, de dieren zijn allemaal wakker en jij ook. Met in het vooruitzicht nog een mooie dag in Diergaarde Blijdorp!

 

Wakkere Vogels Ontbijt!:

Zondagochtend: 15 maart, 29 maart, 10 mei en 7 juni van 09.00 – 11.00 uur, start ontbijt 09.30 uur in de Lotus Serre.

 

Op 10 mei en 7 juni (o.v.b. van de weersomstandigheden) is er voor de deelnemers van het Wakkere Vogels Ontbijt ook nog een eersterangs zitplaats gereserveerd bij de Vrije Vlucht Voorstelling. Hier kun je verschillende soorten vogels bewonderen terwijl deze in de open lucht hun kunsten laten zien. Pas maar op dat er geen Oehoe op je schouder komt zitten!

 

Prijzen:

Abonnementhouders:

volwassene € 21,00

kind (3 t/m 9 jaar) € 13,00

 

Niet-abonnementhouders van Diergaarde Blijdorp: 25% korting op de entreeprijs! Volwassene € 34,50 (normaal € 39,00) kind (3 t/m 9 jaar) € 24,25 (normaal € 28,00)

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs va € 21,00 p.p.
Prijs toelichting kinderen aangepaste tarieven
Periode diverse data
Duur 09.00 - 11.00 uur

Andere Arrangementen van: Diergaarde Blijdorp

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Diergaarde Blijdorp U het volgende arrangement aan: Blijdorp by Night.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Diergaarde Blijdorp U het volgende arrangement aan: Zakelijke combinatie Blijdorp.
Lees verder >