groepsarrangementen.nl > Overijssel > > Actief arrangement met De Broeierd

Hampshire Hotel - De Broeierd

Adres  Hengelosestraat 725
Postcode  7521 PA
Woonplaats  Enschede
Telefoon  053-8506535
Fax  053-8506510
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Hampshire Hotel - De Broeierd is gelegen aan de rand van Enschede, makkelijk te bereiken met de auto als met het openbaar vervoer en is tevens op slechts 10 minuten afstand gelegen van het bruisende centrum. Wilt u genieten van het Twentse natuurschoon dan is dit hotel een prima uitgangspunt, u hoeft alleen maar even de straat over te steken en u staat midden in het bos.

Dit hotel met 61 luxueuze kamers is in authentieke Saksische stijl gebouwd en is de oudste herberg van Twente. Alle ruime luxueze kamers zijn voorzien van een badkamer met een ligbad en een aparte douche! Een aantal kamers heeft een balkon. De kamers die zich bevinden op de begane grond hebben een terras.

Daarbij kunt u hier ook culinair genieten. U kunt plaatsnemen in de hippe bistro in een traditioneel Saxisch jasje. Bij mooi weer kunt u heerlijk dineren op het prachtige (verwarmde) tuinterras, waar de chefkok zijn gerechten live voor u bereid aan de buitenkeuken. Voor het ontbijt en de lunch kunt u plaatsnemen in Brasserie de Bakspieker.


Actief arrangement met De Broeierd

We kunnen binnen en buitenactiviteiten voor je organiseren.

Voor de buitenactiviteiten kun je denken aan fiets en wandeltochten, steppen of wat je maar wenst. Met onze vaste partners kunnen we een buitenprogramma op maat samenstellen. Daarnaast kun je natuurlijk met grote gezelschappen komen lunchen/dineren.

 

Voor de binnenactiviteit kunnen we het een en ander voor je regelen bij Go Planet.Het Go Planet Parc ligt op loopafstand van het hotel en is met het FC Twente stadion en de IJsbaan Twente het grootste Sport en Entertainment centrum van Noord-Oost Nederland. De Tukker voelt zich er thuis en de gast kan zich er even "Twents "voelen. Of je nu voor een film gaat in de megabioscoop Cinestar, een potje wilt poolen, bowlen, hapje eten, duiken of gaat voor karten of schaatsen; alles is mogelijk.

 

Na afloop van een in/ontspannende dag kun je overnachten in een van onze luxe kamers. We bieden uiteraard aantrekkelijke groepsprijzen, al vanaf € 69,00 per tweepersoonskamer inclusief het ontbijt.

Toeslag diner: vanaf € 25,00 per persoon

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Va € 69,00
Prijs toelichting per 2-persoonskamer incl ontbijt
Periode weekenden

Andere Arrangementen van: Hampshire Hotel - De Broeierd