groepsarrangementen.nl > Overijssel > > Giethoorn van A tot Z

Restaurant de Rietstulp

Adres  Ds. T.O. Hylkemaweg 15
Postcode  8355 CE
Woonplaats  Giethoorn
Telefoon  0521- 361833
Fax  0521-362161
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u De Rietstulp, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor a la Carte en koffietafels verzorgen wij ook diverse uitjes, uitstapjes en arrangementen, zowel in de zomer als in de winter..

Een leuke manier om 'het venetië van het noorden' te verkennen is een tocht met één van onze overdekte rondvaartboten. U kunt Giethoorn ook zelf verkennen met bijvoorbeeld een 'fluisterboot' of in een traditionele Gieterse punter.

In ons restaurant zorgt de wisselende kaart voor verrassende gerechten die met zorg zijn bereid. Maar of u nu uitgebreid wilt tafelen, een lunch wilt gebruiken of gewoon een drankje wilt nuttigen, u bent altijd van harte welkom, het gehele jaar door!

Restaurant de Rietstulp is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende uitjes en arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht voor een uitstapje.

We hebben voor u verschillende arrangementen samengesteld. Ook kunt u eventueel een arrangement laten samenstellen, dat specifiek is opgesteld aan de hand van uw wensen. Voor de meeste arrangementen geldt natuurlijk ook, dat u zelf aanpassingen en uitbreidingen kunt aangeven.

Per 1 januari beschikt ”De Rietstulp” over een unieke locatie voor groepen van 20—80 personen. Het B&W Atelier is een verbouwde kapschuur in Giethoorn-Zuid en is uitermate geschikt voor families, bedrijven en andere groepen die graag een afgezonderde vrije ruimte willen hebben. Hierdoor ontstaan er ook mogelijkheden outdoor activiteiten, zoals vlotbouwen, teamspelem, boog- en blaaspijpschieten etc.

Giethoorn van A tot Z

Programma:

 

- +/- 10.00 uur  Bij "de Rietstulp" wordt u hartelijk ontvangen met 2 kopjes koffie en een appelgebak met slagroom.

 

- +/- 11.00 uur  U wordt uitgenodigd om per boot van Giethoorn en de schitterende omgeving te genieten. Met behulp van een routekaart komt u langs de meest betoverende plekjes! Aan de inwendige mens is ook gedacht; een uitgebreide picknick verpakt in een knapzak gaat mee  aan boord, die u onderweg of op het centraal gelegen eiland midden in het Bovenwijde kunt gebruiken.

 

- +/- 13.30 uur  Teruggekomen bij "de Rietstulp" ontvangt u een routekaart en  vertrekt u per fiets om Giethoorn en de schilderachtige dorpjes in de omgeving te ontdekken. Onderweg is er voldoende gelegenheid om even uit te blazen op een terras aan het water.

 

- +/- 15.30 uur  U komt aan bij Arendshorst waar de handbogen voor u klaar liggen en gaat u onder het toeziend oog van deskundige begeleiding een aantal schoten lossen. Wellicht wordt de Wilhelm Tell in u wakker.... Na afloop fietst u richting "de Rietstulp".

 

- +/- 17.00 uur  Einde van een mooie dagtocht......Maar de avond is nog jong.... 

 

Hier wordt een heerlijk diner of een uitgebreid buffet geserveerd.

 

Dit arrangement is vanaf minimaal 10 personen en inclusief:

  • 2 kopjes koffie en een appelgebak
  • fluisterboot, kano of punter
  • uitgebreide picknick
  • handboogschieten
  • fiets
  • 3 - gangen diner of buffet ( buffet alleen vanaf 20 personen)

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 62,50 p.p.
Prijs toelichting Incl. genoemde hapjes en dranken
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag

Andere Arrangementen van: Restaurant de Rietstulp

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Restaurant de Rietstulp U het volgende arrangement aan: Culinair Giethoorn.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Restaurant de Rietstulp U het volgende arrangement aan: Moorddadig Giethoorn.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Restaurant de Rietstulp U het volgende arrangement aan: High tea arrangement.
Lees verder >