groepsarrangementen.nl > Overijssel > > Moorddadig Giethoorn

Restaurant de Rietstulp

Adres  Ds. T.O. Hylkemaweg 15
Postcode  8355 CE
Woonplaats  Giethoorn
Telefoon  0521- 361833
Fax  0521-362161
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u De Rietstulp, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor a la Carte en koffietafels verzorgen wij ook diverse uitjes, uitstapjes en arrangementen, zowel in de zomer als in de winter..

Een leuke manier om 'het venetië van het noorden' te verkennen is een tocht met één van onze overdekte rondvaartboten. U kunt Giethoorn ook zelf verkennen met bijvoorbeeld een 'fluisterboot' of in een traditionele Gieterse punter.

In ons restaurant zorgt de wisselende kaart voor verrassende gerechten die met zorg zijn bereid. Maar of u nu uitgebreid wilt tafelen, een lunch wilt gebruiken of gewoon een drankje wilt nuttigen, u bent altijd van harte welkom, het gehele jaar door!

Restaurant de Rietstulp is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende uitjes en arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht voor een uitstapje.

We hebben voor u verschillende arrangementen samengesteld. Ook kunt u eventueel een arrangement laten samenstellen, dat specifiek is opgesteld aan de hand van uw wensen. Voor de meeste arrangementen geldt natuurlijk ook, dat u zelf aanpassingen en uitbreidingen kunt aangeven.

Per 1 januari beschikt ”De Rietstulp” over een unieke locatie voor groepen van 20—80 personen. Het B&W Atelier is een verbouwde kapschuur in Giethoorn-Zuid en is uitermate geschikt voor families, bedrijven en andere groepen die graag een afgezonderde vrije ruimte willen hebben. Hierdoor ontstaan er ook mogelijkheden outdoor activiteiten, zoals vlotbouwen, teamspelem, boog- en blaaspijpschieten etc.

Moorddadig Giethoorn

Het Moorddadig Giethoorn Programma:


- 10.00 uur Ontvangst in "de Rietstulp" met 2 koffie of thee en ambachtelijk appelgebak met slagroom.

- 11.00 uur Een rondvaart van 2 uur door de historische dorpskern van Giethoorn, het meer ‘t Bovenwijde en het natuurgebied "De Wieden".

- 13.00 uur Teruggekomen bij "de Rietstulp" staat er een uitgebreide koffietafel met kroket voor u klaar.

 

14.00 uur Sherlock Holmes roept u hulp in om de moord, die in Giethoorn is gepleegd, op te lossen. In gorpene van 5-6 personen gaat u aan de hand van een PDA op zoek naar aanwijzingen om de moord op te lossen.

 

16.00 uur Sherlock Holmes ontvangt u in  "de Rietstulp" om de resultaten van het onderzoek te bespreken, Daarna kunt u onder het genot van een borrel de uitkjomsten evalueren.

 

17.00 uur 3-gangendiner bestaande uit:

-Goedgevulde groentensoep

-Varkenshaas met champignonroomsaus of zalmfilet uit de oven met uitgebreid garnituur

-Vanille-ijs met vruchten en slagroom

Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 15 personen en de prijs bedraagt € 65,00 (12 jr en ouder)/€ 50,00 (3-11jr)

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 65,00 p. p. v.a. 12 jr.
Prijs toelichting € 50,00 (3-11jr). incl. zie arr.
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag

Andere Arrangementen van: Restaurant de Rietstulp

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Restaurant de Rietstulp U het volgende arrangement aan: Culinair Giethoorn.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Restaurant de Rietstulp U het volgende arrangement aan: Giethoorn van A tot Z.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Restaurant de Rietstulp U het volgende arrangement aan: High tea arrangement.
Lees verder >