groepsarrangementen.nl > Overijssel > > Snorrend door Giethoorn en omgeving

Restaurant de Rietstulp

Adres  Ds. T.O. Hylkemaweg 15
Postcode  8355 CE
Woonplaats  Giethoorn
Telefoon  0521- 361833
Fax  0521-362161
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u De Rietstulp, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor a la Carte en koffietafels verzorgen wij ook diverse uitjes, uitstapjes en arrangementen, zowel in de zomer als in de winter..

Een leuke manier om 'het venetië van het noorden' te verkennen is een tocht met één van onze overdekte rondvaartboten. U kunt Giethoorn ook zelf verkennen met bijvoorbeeld een 'fluisterboot' of in een traditionele Gieterse punter.

In ons restaurant zorgt de wisselende kaart voor verrassende gerechten die met zorg zijn bereid. Maar of u nu uitgebreid wilt tafelen, een lunch wilt gebruiken of gewoon een drankje wilt nuttigen, u bent altijd van harte welkom, het gehele jaar door!

Restaurant de Rietstulp is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende uitjes en arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht voor een uitstapje.

We hebben voor u verschillende arrangementen samengesteld. Ook kunt u eventueel een arrangement laten samenstellen, dat specifiek is opgesteld aan de hand van uw wensen. Voor de meeste arrangementen geldt natuurlijk ook, dat u zelf aanpassingen en uitbreidingen kunt aangeven.

Per 1 januari beschikt ”De Rietstulp” over een unieke locatie voor groepen van 20—80 personen. Het B&W Atelier is een verbouwde kapschuur in Giethoorn-Zuid en is uitermate geschikt voor families, bedrijven en andere groepen die graag een afgezonderde vrije ruimte willen hebben. Hierdoor ontstaan er ook mogelijkheden outdoor activiteiten, zoals vlotbouwen, teamspelem, boog- en blaaspijpschieten etc.

Snorrend door Giethoorn en omgeving

Het programma is als volgt samengesteld;

 

- 10.30 uur Aankomst bij Station Steenwijk waar uw snorfietsen klaar staan voor een tocht door het natuurgebied "De Wieden"

- 12.00 uur Aankomst bij "De Otterskooi" waar onder het genot van 2 kopjes koffie of thee en cake de accu's worden verwisseld

- 12.45 uur Vertrek naar "De Rietstulp" in Giethoorn

- 13.30 uur Aankomst bij "De Rietstulp" waar een rondvaartboot op u ligt te wachten voor een rondvaart door 't nostalgische Giethoorn en het meer ‘t Bovenwijde

- 14.30 uur Zeer uitgebreide High Tea bestaande uit:

Diverse Engelse melanges
Muffins en scones
Zoete en hartige sandwiches
Cake & Quiches
Chocolade taart
Tartelettes
Toast met Cheddar
Ambachtelijk brood
Clotted cream
Diverse marmelades en roomboter


- 16.00 uur Aanvang terugtocht richting

 

Dit arrangement is mogelijk vanaf 4 personen (maximaal 30) en is inclusief:
- Huur snorfietsen
- 2 kopjes koffie of thee en cake
- Uitgebreide High Tea
- Rondvaart van 1 uur (indien nodig met de verwarmde boot)

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 54,50 p.p.
Prijs toelichting Incl. benodigdheden/ catering
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Restaurant de Rietstulp

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Restaurant de Rietstulp U het volgende arrangement aan: Culinair Giethoorn.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Restaurant de Rietstulp U het volgende arrangement aan: Moorddadig Giethoorn.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Restaurant de Rietstulp U het volgende arrangement aan: Giethoorn van A tot Z.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Restaurant de Rietstulp U het volgende arrangement aan: High tea arrangement.
Lees verder >