groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > > Sport- en amusements arrangement

Regio-VVV Zuidoost-Brabant

Adres  Vestdijk 9
Postcode  5611 CA
Woonplaats  Eindhoven
Telefoon  040 2323 169
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Zuidoost-Brabant leent zich, door haar veelzijdige aanbod, uitstekend voor groepsarrangementen en incentive programma's. Op de website www.unieke-groepsuitjes.nl, van Regio VVV Zuidoost-Brabant, vindt u snel een overzicht van geschikte activiteiten en arrangementen. U kunt informatie aanvragen of direct doorklikken naar de websites van aanbieders in de regio. Tevens kunt u filmpjes van diverse aanbieders bekijken.

De VVV is dé bron voor informatie en inspiratie. De VVV-medewerkers kennen de omgeving als geen ander en wijzen u graag de weg. Zij kunnen u adviseren over de vele uitjes die de regio biedt.

Zuidoost-Brabant barst van de mogelijkheden voor de leukste uitstapjes. Volop inspiratie vindt u hier. Van een creatieve workshop tot een heerlijk verwenverblijf. Veel plezier gewenst met kiezen!

Tot ziens in Zuidoost-Brabant!

Sport- en amusements arrangement

Bij Sport- en Amusementscentrum AMES kunt u een middag/ avond op een gezellige en uitdagende manier met elkaar omgaan. U kunt drie uur lang Darten, Snookeren en Poolen, eventueel in toernooi verband met professionele hulp en uitleg.

Onbeperkt Bier (van de tap), Frisdrank en Wijnen, en regelmatig zult u verrast worden met een borrelhapje.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om dit te combineren met een Diner buffet van Joris en Martijn cateraars of met een BBQ.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 19,95 p.p.
Prijs toelichting Incl. genoemde hapjes en dranken
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Regio-VVV Zuidoost-Brabant