groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > > Happen en Tappen bij de Aardborsthoeve

Regio-VVV Zuidoost-Brabant

Adres  Vestdijk 9
Postcode  5611 CA
Woonplaats  Eindhoven
Telefoon  040 2323 169
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Zuidoost-Brabant leent zich, door haar veelzijdige aanbod, uitstekend voor groepsarrangementen en incentive programma's. Op de website www.unieke-groepsuitjes.nl, van Regio VVV Zuidoost-Brabant, vindt u snel een overzicht van geschikte activiteiten en arrangementen. U kunt informatie aanvragen of direct doorklikken naar de websites van aanbieders in de regio. Tevens kunt u filmpjes van diverse aanbieders bekijken.

De VVV is dé bron voor informatie en inspiratie. De VVV-medewerkers kennen de omgeving als geen ander en wijzen u graag de weg. Zij kunnen u adviseren over de vele uitjes die de regio biedt.

Zuidoost-Brabant barst van de mogelijkheden voor de leukste uitstapjes. Volop inspiratie vindt u hier. Van een creatieve workshop tot een heerlijk verwenverblijf. Veel plezier gewenst met kiezen!

Tot ziens in Zuidoost-Brabant!

Happen en Tappen bij de Aardborsthoeve

De Aardborsthoeve is een unieke accommodatie met een stoeterij, een koetshuis, serre en een hoeve omringd door een landelijke tuin. Er wordt gestreefd naar gemoedelijkheid en hartelijkheid die zich het beste als Boergondisch typeert. In een tijd waar automatisering, vervreemding en stress hoogtij vieren probeert de Aardborsthoeve stil te staan bij een mooi en eerlijk product.


Happen en Tappen arrangement:
U wordt ontvangen op de hoeve met een Aardborstneutje. In de landelijke omgeving komt iedereen in actie met een aantal Boerenspelen: koemelken, kersenspitspugen, pieperzwiepen, bierpulschuiven, muizenmeppen en hoefijzerwerpen.

Na gedane arbeid is het tijd voor de Boergondische barbecue. Op de roosterplaats bereiden de braadmeesters het vlees. Karbonade met grove peper, ribfilet gemarineerd met ketjap en honing, speklapje, huisgemaakte hamburger en worst, kip-sparerib, kipfilet gemarineerd met kerrie, omwikkeld met spek en kipsaté. Saladebuffet met 2 dressings, huzarensalade, gebakken uien, 5 huisgemaakte sauzen, kruidenboter en stokbrood. 

Als toetje een ambachtelijk gedraaid ijsje uit de ijscokar met daarna een kopje koffie of thee. Het Happen en Tappen arrangement is inclusief drank en het is de bedoeling dat u zelf het bier tapt of zich van de andere drankjes voorziet.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 47,50 p.p.
Prijs toelichting Incl. genoemde hapjes en dranken
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 5 uur

Andere Arrangementen van: Regio-VVV Zuidoost-Brabant