groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > > Eten Mee Hand en Voet

Regio-VVV Zuidoost-Brabant

Adres  Vestdijk 9
Postcode  5611 CA
Woonplaats  Eindhoven
Telefoon  040 2323 169
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Zuidoost-Brabant leent zich, door haar veelzijdige aanbod, uitstekend voor groepsarrangementen en incentive programma's. Op de website www.unieke-groepsuitjes.nl, van Regio VVV Zuidoost-Brabant, vindt u snel een overzicht van geschikte activiteiten en arrangementen. U kunt informatie aanvragen of direct doorklikken naar de websites van aanbieders in de regio. Tevens kunt u filmpjes van diverse aanbieders bekijken.

De VVV is dé bron voor informatie en inspiratie. De VVV-medewerkers kennen de omgeving als geen ander en wijzen u graag de weg. Zij kunnen u adviseren over de vele uitjes die de regio biedt.

Zuidoost-Brabant barst van de mogelijkheden voor de leukste uitstapjes. Volop inspiratie vindt u hier. Van een creatieve workshop tot een heerlijk verwenverblijf. Veel plezier gewenst met kiezen!

Tot ziens in Zuidoost-Brabant!

Eten Mee Hand en Voet

Taverne D'n Ouwe Brandtoren is gelegen in een uitgestrekt toeristisch gebied waar rust en ontspanning hand in hand gaan. In de directe nabijheid van de taverne zijn een trimbaan, een 26 meter hoge uitkijktoren en een bijentuin te vinden. Verder zijn er diverse fiets-, wandel- en ATB-routes aanwezig. Op loopafstand bevinden zich de Grote en Kleine Cirkel, de Reuselse Kei, De Januskop en de Stenen der Zaligheden.

Eten Mee Hand en Voet:
Een avond lekker Bourgondisch eten op een speciale manier. Tijdens dit avondvullend programma worden de boeren van de burgers gescheiden.

De avond bestaat uit een viergangen menu dat in zijn geheel zonder bestek genuttigd dient te worden. De avond begint met het volschenken van een halve liter pul bier of fris per deelnemer.

Op het menu verschijnen vervolgens een drinkbare soep, diverse kluifbare vleesgerechten, beet- en tastbare groenten en een traditioneel oud-Brabants dessertgerecht. We sluiten volgens goed Kempisch gebruik af met een kopje koffie of thee.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 29,95 p.p.
Prijs toelichting Incl. genoemde hapjes en dranken
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Avond

Andere Arrangementen van: Regio-VVV Zuidoost-Brabant