groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Amsterdams Feessie!

Van Aemstel Produkties

Adres  Warmoesstraat 66
Postcode  1012 JH
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020 6832592
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Van Aemstel Produkties organiseert sinds 1997 uitjes in Amsterdam: bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en afdelingsuitjes. Voor een uur of een hele dag, en voor elk budget. Kies uit het aanbod op de site, of neem contact met ons op voor een programma op maat.

Van Aemstel Produkties loopt in Amsterdam al jaren voorop in het bedenken van nieuwe concepten. Het Baantjermuseumcafé bijvoorbeeld, geopend mei 2008 door Peter Römer van Endemol. In een sfeervolle ruimte aan de Warmoesstraat stapt u even terug in de tijd, ook Peter R. de Vries was enthousiast. Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is het bezoek kostenloos.Ook kunt u na afloop van onze arrangementen in het stadscafé gratis Karaoken! U wilt toch een geslaagd dagje Amsterdam?

Wat kunt u zoal doen in Amsterdam? Wat dacht u van onze Baantjerspeurtocht inclusief lijk? Of smartlappen zingen met zangles & cd opname? In het stadscafé organiseren wij een Lachworkshop en Oud Hollandse spelletjes. In Amsterdam West hebben we de Scootertoer en in Oost kunt u op stap met een jeugdvriend van Johan Cruyff. Wilt u gewoon varen door de grachten of de stad fietsend verkennen dan kan dat natuurlijk ook. Of een Criminele dag en dan afsluiten met een Amsterdams Feessie?

Van Aemstel Produkties heeft, voor zowel grote als kleine groepen, een aantal originele excursies ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld de fietstocht 'Gluren bij de Buren'. Tijdens deze tocht kunt u een kijkje bij de Amsterdammers thuis nemen. Maar misschien gaat u wel liever 'Schateren met Schutters', te voet over de walletjes. Uw zangtalent kunt u tonen tijdens een workshop smartlappen, 'Zingen op de Zeedijk'. Voor de heldhaftigen onder ons: gaat u eens handboogschieten in het stadsklooster!

U bent te gast bij een heus familiebedrijf! Met een vast team van medewerkers

Amsterdams Feessie!

Maar ook het meer populaire werk en Engelstalige nummers passeren de revue. U mag deze avond overigens ook zelf aan de slag: tijdens de Karaoke kontest, met de oud Hollandse spelletjes en liefhebbers kunnen even aan een paal hangen...

 

Tussen de gangen door herleeft de Jordaan als nooit te voren. Onze Jordaneese Jopie vertelt hoe ze uw directeur heeft leren kennen. En wat deed uw collega vorige week in de rosse buurt? Jopie kent de wildste verhalen over uw en uw collega's en de zomerse uitstapjes naar Bakkum. Ze trakteert u op origineel Amsterdams entertainment, Cabaret op Maat, een ludieke Jordaan quiz en natuurlijk sluit u af als professioneel smartlappenkoor (meezingen verplicht).

 

Desgewenst nemen wij zelfs ter plekke een smartlappen-cd op en krijgt iedereen er 1 mee naar huis! Apart reserveren svp. Wilt u lekker trommelen met zijn allen? Regelen we. Uiteraard staan onze medewerkers altijd open voor verzoeknummers. Na afloop van het eten gaan de stoelen aan de kant en de volumeknop omhoog, de beentjes van de vloer dus. Jordaneese humor, Engelse Eighties & de betere schlagers, uw gasten komen allemaal aan hun trekken. De avond blijkt aan het eind weer eens veel te kort! Kijk op onze site voor meer info & filmpjes.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 55,00 p.p.
Prijs toelichting incl. buffet, zanger/entertainment
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Avond

Andere Arrangementen van: Van Aemstel Produkties

Op de website www.uitstapjesnederland.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Crimineel Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Baantjermuseumcafé Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Lachdag!.
Lees verder >