groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > Feestlocaties > Vergaderen in het oude accijnshuis

Van Aemstel Produkties

Adres  Warmoesstraat 66
Postcode  1012 JH
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020 6832592
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Van Aemstel Produkties organiseert sinds 1997 uitjes in Amsterdam: bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en afdelingsuitjes. Voor een uur of een hele dag, en voor elk budget. Kies uit het aanbod op de site, of neem contact met ons op voor een programma op maat.

Van Aemstel Produkties loopt in Amsterdam al jaren voorop in het bedenken van nieuwe concepten. Het Baantjermuseumcafé bijvoorbeeld, geopend mei 2008 door Peter Römer van Endemol. In een sfeervolle ruimte aan de Warmoesstraat stapt u even terug in de tijd, ook Peter R. de Vries was enthousiast. Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is het bezoek kostenloos.Ook kunt u na afloop van onze arrangementen in het stadscafé gratis Karaoken! U wilt toch een geslaagd dagje Amsterdam?

Wat kunt u zoal doen in Amsterdam? Wat dacht u van onze Baantjerspeurtocht inclusief lijk? Of smartlappen zingen met zangles & cd opname? In het stadscafé organiseren wij een Lachworkshop en Oud Hollandse spelletjes. In Amsterdam West hebben we de Scootertoer en in Oost kunt u op stap met een jeugdvriend van Johan Cruyff. Wilt u gewoon varen door de grachten of de stad fietsend verkennen dan kan dat natuurlijk ook. Of een Criminele dag en dan afsluiten met een Amsterdams Feessie?

Van Aemstel Produkties heeft, voor zowel grote als kleine groepen, een aantal originele excursies ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld de fietstocht 'Gluren bij de Buren'. Tijdens deze tocht kunt u een kijkje bij de Amsterdammers thuis nemen. Maar misschien gaat u wel liever 'Schateren met Schutters', te voet over de walletjes. Uw zangtalent kunt u tonen tijdens een workshop smartlappen, 'Zingen op de Zeedijk'. Voor de heldhaftigen onder ons: gaat u eens handboogschieten in het stadsklooster!

U bent te gast bij een heus familiebedrijf! Met een vast team van medewerkers

Vergaderen in het oude accijnshuis

De Prinsensocieteit is ontworpen door Jacobus van Campen die we ook kennen als architect van het Paleis op de Dam. Hier heeft u zicht op de Beurs van Berlage en een stukje Amstel. Aan de Warmoesstraatzijde zit het Baantjermuseumcafé. In deze sfeervolle ruimte leert u Neerlands beroemdste misdaadauteur Appie Baantjer beter kennen! U kunt hier na afloop gratis gebruik maken van de Karaoke!  

 

Teambuilding doen we met Oud Hollandse spelletjes met karaoke of een Moorddiner incl. verkleedpartij! 

 

Beide ruimte's hebben een eigen bar. Lunches & diners op aanvraag. Uiteraard verzorgen wij ook graag na afloop uw ontspanningsprogramma!

 

Prinsensocieteit

max. 30 stoelen

Baantjermuseumcafé

max. 60 stoelen

huur

40 euro per uur

 

 

beamer & scherm

200 euro

tv + video 

100 euro

microfoon

23 euro

flipover

35 euro

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs budget vriendelijk
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur variabel

Andere Arrangementen van: Van Aemstel Produkties

Op de website www.uitstapjesnederland.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Crimineel Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Baantjermuseumcafé Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Lachdag!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Amsterdams Feessie!.
Lees verder >