groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Citygames Amsterdam, bekend van TV

Van Aemstel Produkties

Adres  Warmoesstraat 66
Postcode  1012 JH
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020 6832592
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Van Aemstel Produkties organiseert sinds 1997 uitjes in Amsterdam: bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en afdelingsuitjes. Voor een uur of een hele dag, en voor elk budget. Kies uit het aanbod op de site, of neem contact met ons op voor een programma op maat.

Van Aemstel Produkties loopt in Amsterdam al jaren voorop in het bedenken van nieuwe concepten. Het Baantjermuseumcafé bijvoorbeeld, geopend mei 2008 door Peter Römer van Endemol. In een sfeervolle ruimte aan de Warmoesstraat stapt u even terug in de tijd, ook Peter R. de Vries was enthousiast. Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is het bezoek kostenloos.Ook kunt u na afloop van onze arrangementen in het stadscafé gratis Karaoken! U wilt toch een geslaagd dagje Amsterdam?

Wat kunt u zoal doen in Amsterdam? Wat dacht u van onze Baantjerspeurtocht inclusief lijk? Of smartlappen zingen met zangles & cd opname? In het stadscafé organiseren wij een Lachworkshop en Oud Hollandse spelletjes. In Amsterdam West hebben we de Scootertoer en in Oost kunt u op stap met een jeugdvriend van Johan Cruyff. Wilt u gewoon varen door de grachten of de stad fietsend verkennen dan kan dat natuurlijk ook. Of een Criminele dag en dan afsluiten met een Amsterdams Feessie?

Van Aemstel Produkties heeft, voor zowel grote als kleine groepen, een aantal originele excursies ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld de fietstocht 'Gluren bij de Buren'. Tijdens deze tocht kunt u een kijkje bij de Amsterdammers thuis nemen. Maar misschien gaat u wel liever 'Schateren met Schutters', te voet over de walletjes. Uw zangtalent kunt u tonen tijdens een workshop smartlappen, 'Zingen op de Zeedijk'. Voor de heldhaftigen onder ons: gaat u eens handboogschieten in het stadsklooster!

U bent te gast bij een heus familiebedrijf! Met een vast team van medewerkers

Citygames Amsterdam, bekend van TV

In het Baantjersmuseumcafe organiseren we Oud Hollandse spelletjes met karaoke en Moorddiners (incl. verkleedpartij). Of gaat u liever smartlappen zingen met een cd opname in de kroeg? De Wereld Draait Door, het NOS Journaal, SBS6, Hart van Nederland & RTL Boulevard besteedden er reeds aandacht aan! 50 tips!

 

Wij mochten de uitjes regelen van Charlène Heineken, Wouter Bos, Xandra Brood, René Mioch, Emily Bremers, Burgemeester Schelto Patijn, Dick Vledder & Appie Baantjer. Nieuw is ons crisisuitje!

 

Wat kunt u zoal doen in Amsterdam? Wat dacht u van onze Baantjerspeurtocht incl. lijk? In het stadscafé organiseren wij Oud Hollandse spelletjes met karaoke. Op de fiets doet u de liquidatiespeurtocht maar we hebben ook spelprogramma's met als thema Rembrandt, strips of Ditwashetnieuws. Wie is Mol? gaat door oud Amsterdam. Wilt u gewoon varen door de grachten of de stad fietsend verkennen dan kan dat natuurlijk ook. En wat dacht u van een Amsterdams Feessie? Kijk op onze site voor meer info & filmpjes.

 

Of gaat u liever smartlappen zingen met een cd opname in de kroeg? De Wereld Draait Door, het NOS Journaal, SBS6, Hart van Nederland & RTL Boulevard besteedden er reeds aandacht aan! 50 tips!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs budget vriendelijk
Prijs toelichting voor groepsactiviteiten
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Avond

Andere Arrangementen van: Van Aemstel Produkties

Op de website www.uitstapjesnederland.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Crimineel Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Baantjermuseumcafé Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Lachdag!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Amsterdams Feessie!.
Lees verder >