groepsarrangementen.nl > Limburg > > Sportieve Outdoor Arrangementen

Parkhotel Horst

Adres  Tienrayseweg 2
Postcode  5961 NL
Woonplaats  Horst
Telefoon  077- 397 60 00
Fax  077- 397 60 09
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Parkhotel Horst is een gloednieuw vier sterren hotel in het Noord-Limburgse Horst tussen Venlo en Venray. Uitstekend geschikt voor een korte vakantie, maar ook voor uw vergadering, feest of heerlijk diner in het sfeervolle restaurant met uitzicht over het meer van de Kasteelse Bossen.

De ruïne van het Kasteel Huys ter Horst vormt het decor van het hotel, midden in de bosrijke omgeving en direct aan het water. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in dit mooie stukje Limburg, ingebed tussen Peel en Maas.

Door de unieke ligging aan de A73 is Parkhotel Horst de perfecte uitvalbasis voor al uw (werk)bezoeken aan de regio’s Venlo, Venray, Roermond, Eindhoven en Maastricht. Een bezoek aan Düsseldorf met haar beroemde Köningsallee spant de kroon!

Parkhotel Horst heeft een luxe en Kasteelse uitstraling en beschikt over 78 kamers verdeeld in Comfort kamers, Deluxe kamers, Suites, een Bruidssuite in de torenkamer en een luxueus Hotelappartement.

Overige faciliteiten zijn:
12 multifunctionele feest- en conferentiezalen, restaurant 'Hof ter Binnen', terras aan het water, brasserie, lounge, zwembad en sauna's. Een solarium en een luxe beautycenter: ‘Allura Beauty & Spa by Imke’. De vele ontspanningsfaciliteiten in en rond het hotel maken het hotel tot de ideale locatie voor al uw bijeenkomsten, diners, feesten, trainingen, evenementen en congressen.

Arrangementen, van Luxe Beauty tot Sportieve Outdoor

De talrijke mogelijkheden die Parkhotel Horst u biedt kunnen meer dan dagvullend zijn. Wellicht dat onze 78 ruime en sfeervolle hotelkamers dan een oplossing voor u zijn. Wij hebben in onze arrangementen selectie onder andere een 24-uurs vergaderarrangement, maar natuurlijk is het voor meerdaagse arrangementen zeker mogelijk – in nauwe samenspraak tussen u en ons – maatwerk te leveren.

We hebben daarvoor alle mogelijkheden in huis, zoals restaurant Hof ter Binnen met prachtig uitzicht over het water, een gezellige brasserie met open haard, en een wellness center met ‘Allura Beauty & Spa by Imke’, zwembad, whirlpool, binnen- en buitensauna, stoombad en twee solariumruimten. Onze keuken biedt zowel culinair als budgettair alle mogelijkheden: wij serveren u met evenveel aandacht en plezier een eenvoudige lunch als een exquise diner!Sportieve Outdoor Arrangementen

In samenspraak met een team van ervaren sportinstructeurs kunnen wij u in de prachtige natuur van de Kasteelse Bossen een veelheid aan outdoor arrangementen aanbieden.

 

Ondermeer:


- Handboogschieten
- Mountainbiken
- Kanovaren
- Een toer op een nostalgische solex
- Kortom: Teveel om op te noemen.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Variabel
Prijs toelichting en afhankelijk van uw wensen
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel/avond

Andere Arrangementen van: Parkhotel Horst

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Parkhotel Horst U het volgende arrangement aan: Feesten, Partijen en Recepties.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Parkhotel Horst U het volgende arrangement aan: Beauty en wellness.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Parkhotel Horst U het volgende arrangement aan: Zakelijke arrangementen.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Parkhotel Horst U het volgende arrangement aan: Fietsen en wandelen in Limburg.
Lees verder >