groepsarrangementen.nl > Limburg > > Beauty en wellness

Parkhotel Horst

Adres  Tienrayseweg 2
Postcode  5961 NL
Woonplaats  Horst
Telefoon  077- 397 60 00
Fax  077- 397 60 09
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Parkhotel Horst is een gloednieuw vier sterren hotel in het Noord-Limburgse Horst tussen Venlo en Venray. Uitstekend geschikt voor een korte vakantie, maar ook voor uw vergadering, feest of heerlijk diner in het sfeervolle restaurant met uitzicht over het meer van de Kasteelse Bossen.

De ruïne van het Kasteel Huys ter Horst vormt het decor van het hotel, midden in de bosrijke omgeving en direct aan het water. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in dit mooie stukje Limburg, ingebed tussen Peel en Maas.

Door de unieke ligging aan de A73 is Parkhotel Horst de perfecte uitvalbasis voor al uw (werk)bezoeken aan de regio’s Venlo, Venray, Roermond, Eindhoven en Maastricht. Een bezoek aan Düsseldorf met haar beroemde Köningsallee spant de kroon!

Parkhotel Horst heeft een luxe en Kasteelse uitstraling en beschikt over 78 kamers verdeeld in Comfort kamers, Deluxe kamers, Suites, een Bruidssuite in de torenkamer en een luxueus Hotelappartement.

Overige faciliteiten zijn:
12 multifunctionele feest- en conferentiezalen, restaurant 'Hof ter Binnen', terras aan het water, brasserie, lounge, zwembad en sauna's. Een solarium en een luxe beautycenter: ‘Allura Beauty & Spa by Imke’. De vele ontspanningsfaciliteiten in en rond het hotel maken het hotel tot de ideale locatie voor al uw bijeenkomsten, diners, feesten, trainingen, evenementen en congressen.

Arrangementen, van Luxe Beauty tot Sportieve Outdoor

De talrijke mogelijkheden die Parkhotel Horst u biedt kunnen meer dan dagvullend zijn. Wellicht dat onze 78 ruime en sfeervolle hotelkamers dan een oplossing voor u zijn. Wij hebben in onze arrangementen selectie onder andere een 24-uurs vergaderarrangement, maar natuurlijk is het voor meerdaagse arrangementen zeker mogelijk – in nauwe samenspraak tussen u en ons – maatwerk te leveren.

We hebben daarvoor alle mogelijkheden in huis, zoals restaurant Hof ter Binnen met prachtig uitzicht over het water, een gezellige brasserie met open haard, en een wellness center met ‘Allura Beauty & Spa by Imke’, zwembad, whirlpool, binnen- en buitensauna, stoombad en twee solariumruimten. Onze keuken biedt zowel culinair als budgettair alle mogelijkheden: wij serveren u met evenveel aandacht en plezier een eenvoudige lunch als een exquise diner!Beauty en wellness

Imke Emons is de eigenaresse van deze luxe beauty en spa. Ze heeft al enkele jaren het succesvolle bedrijf Allura by Imke en is als hair&make-up artist bij vele TV en mode-projecten betrokken. In de wereld van glitter en glamour is zij dan ook zeker geen onbekende; ze laat veel nationale en internationale sterren nóg meer stralen. Imke haar motto is "Ik maak mensen niet mooi, ik haal het mooie van de persoon naar voren".

 

Omdat wij zoveel mogelijkheden hebben binnen ons bedrijf, kunnen wij samen met u een dagarrangement samenstellen. In overleg met u wordt een dagje ALLURA Beauty & Spa helemaal naar uw wensen gepland. U geeft zelf aan welke behandelingen u wilt ondergaan. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de sauna's, bruiningscabines (tegen betaling) en het zwembad. Voor een gezonde lunch en eventueel, ter afsluiting van de dag een heerlijk diner in het Parkhotel, kan gezorgd worden. U gaat 's avonds als herboren naar huis.

 

Wij bieden u dus leuke dagarrangementen aan, leuk voor een groepje vriendinnen of voor na een inspannende vergadering. Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

 

Wij bieden ook leuke, gezellige, leerzame workshops aan. Wij geven workshops in make-up, styling, gezichts en lichaamsverzorging en nog veel meer. Onze workshops zijn te boeken voor u alleen, of met een gezellig groepje.

 

Onderstaand een voorbeeld van een hotelarrangement;


- Ontvangst met een heerlijk welkomstdrankje
- Twee overnachtingen in een comfortabele kamer
- Twee maal een uitgebreid ontbijtbuffet
- Een culinair vier gangen welkomstdiner op de aankomstdag
- Een ontspannende behandeling in ons beautycentrum 'Allura Beauty &

- Spa by Imke'. U hebt de keuze uit een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage
- Een maal gratis gebruik van het solarium
- Gratis gebruik van zwembad, binnen- en buitensauna en stoombad
- Prijs: vanaf € 195,50 per persoon

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Variabel
Prijs toelichting afhankelijk pakket
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag en meerdaags

Andere Arrangementen van: Parkhotel Horst

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Parkhotel Horst U het volgende arrangement aan: Feesten, Partijen en Recepties.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Parkhotel Horst U het volgende arrangement aan: Sportieve Outdoor Arrangementen.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Parkhotel Horst U het volgende arrangement aan: Zakelijke arrangementen.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Parkhotel Horst U het volgende arrangement aan: Fietsen en wandelen in Limburg.
Lees verder >