Van Aemstel Produkties

Adres  Warmoesstraat 66
Postcode  1012 JH
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020 6832592
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Van Aemstel Produkties organiseert sinds 1997 uitjes in Amsterdam: bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en afdelingsuitjes. Voor een uur of een hele dag, en voor elk budget. Kies uit het aanbod op de site, of neem contact met ons op voor een programma op maat.

Van Aemstel Produkties loopt in Amsterdam al jaren voorop in het bedenken van nieuwe concepten. Het Baantjermuseumcafé bijvoorbeeld, geopend mei 2008 door Peter Römer van Endemol. In een sfeervolle ruimte aan de Warmoesstraat stapt u even terug in de tijd, ook Peter R. de Vries was enthousiast. Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is het bezoek kostenloos.Ook kunt u na afloop van onze arrangementen in het stadscafé gratis Karaoken! U wilt toch een geslaagd dagje Amsterdam?

Wat kunt u zoal doen in Amsterdam? Wat dacht u van onze Baantjerspeurtocht inclusief lijk? Of smartlappen zingen met zangles & cd opname? In het stadscafé organiseren wij een Lachworkshop en Oud Hollandse spelletjes. In Amsterdam West hebben we de Scootertoer en in Oost kunt u op stap met een jeugdvriend van Johan Cruyff. Wilt u gewoon varen door de grachten of de stad fietsend verkennen dan kan dat natuurlijk ook. Of een Criminele dag en dan afsluiten met een Amsterdams Feessie?

Van Aemstel Produkties heeft, voor zowel grote als kleine groepen, een aantal originele excursies ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld de fietstocht 'Gluren bij de Buren'. Tijdens deze tocht kunt u een kijkje bij de Amsterdammers thuis nemen. Maar misschien gaat u wel liever 'Schateren met Schutters', te voet over de walletjes. Uw zangtalent kunt u tonen tijdens een workshop smartlappen, 'Zingen op de Zeedijk'. Voor de heldhaftigen onder ons: gaat u eens handboogschieten in het stadsklooster!

U bent te gast bij een heus familiebedrijf! Met een vast team van medewerkers

Lachdag!

Het middagprogramma start met de onze Lachworkshop. Onze Joki leert u weer te genieten van het leven, u gaat weer lachen! Het één zijn met jezelf en het onbewust opheffen van blokkades, daar draait het allemaal om. Een gedwongen lach die overgaat in een spontane, recht-uit-je-pretgebied komende schaterlach! U verlaat het café met minimaal een glimlach... uw lach zal nooit meer hetzelfde zijn!

 

 

 

Na de lach komt de traan... Ter afsluiting neemt u namelijk samen met onze accordeonist een smartlappen-cd op. Uiteraard in een echt bruin café. En of u wilt of niet, u krijgt de cd meteen mee naar huis.

 

Aan het eind van deze dag kunt u in het Baantjermuseumcafé kostenloos Karaoke zingen! Dit dient wel apart gereserveerd te worden.

 

Ook 's avonds mag er gelachen worden! Wat dacht u van pannekoeken bakken met Eurokok Martin. Deze Jordanees, die niet op zijn mondje gevallen is, kent u van 'De Wereld draait door'. En daarna afsluiten met de kroegentocht van onze Ome Jan; onvervalste Amsterdamse humor!

Alle onderdelen van deze dag zijn los te boeken, kijkt u daarvoor verder op onze site.

 

1000 uur koffie & gebak

1100 uur rondleiding met humor

1230 uur lunch

1400 uur smartlappen zingen met cd opname

1630 uur Lachworkshop

1800 uur optioneel pannekoeken bakken met Eurokok Martin

2000 uur optioneel kroegentocht met Ome Jan

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 50
Prijs toelichting per persoon vanaf 21 personen
Periode Gehele jaar
Duur dag

Andere Arrangementen van: Van Aemstel Produkties

Op de website www.uitstapjesnederland.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Crimineel Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Baantjermuseumcafé Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Amsterdams Feessie!.
Lees verder >