groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Crimineel Amsterdam

Van Aemstel Produkties

Adres  Warmoesstraat 66
Postcode  1012 JH
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020 6832592
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Van Aemstel Produkties organiseert sinds 1997 uitjes in Amsterdam: bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en afdelingsuitjes. Voor een uur of een hele dag, en voor elk budget. Kies uit het aanbod op de site, of neem contact met ons op voor een programma op maat.

Van Aemstel Produkties loopt in Amsterdam al jaren voorop in het bedenken van nieuwe concepten. Het Baantjermuseumcafé bijvoorbeeld, geopend mei 2008 door Peter Römer van Endemol. In een sfeervolle ruimte aan de Warmoesstraat stapt u even terug in de tijd, ook Peter R. de Vries was enthousiast. Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is het bezoek kostenloos.Ook kunt u na afloop van onze arrangementen in het stadscafé gratis Karaoken! U wilt toch een geslaagd dagje Amsterdam?

Wat kunt u zoal doen in Amsterdam? Wat dacht u van onze Baantjerspeurtocht inclusief lijk? Of smartlappen zingen met zangles & cd opname? In het stadscafé organiseren wij een Lachworkshop en Oud Hollandse spelletjes. In Amsterdam West hebben we de Scootertoer en in Oost kunt u op stap met een jeugdvriend van Johan Cruyff. Wilt u gewoon varen door de grachten of de stad fietsend verkennen dan kan dat natuurlijk ook. Of een Criminele dag en dan afsluiten met een Amsterdams Feessie?

Van Aemstel Produkties heeft, voor zowel grote als kleine groepen, een aantal originele excursies ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld de fietstocht 'Gluren bij de Buren'. Tijdens deze tocht kunt u een kijkje bij de Amsterdammers thuis nemen. Maar misschien gaat u wel liever 'Schateren met Schutters', te voet over de walletjes. Uw zangtalent kunt u tonen tijdens een workshop smartlappen, 'Zingen op de Zeedijk'. Voor de heldhaftigen onder ons: gaat u eens handboogschieten in het stadsklooster!

U bent te gast bij een heus familiebedrijf! Met een vast team van medewerkers

Crimineel Amsterdam

Na de lunch is het tijd voor het echte werk, uw dagje uit gaat nu echt beginnen: de Liquidatiespeurtocht (met lijk), met in de hoofdrollen Bruinsma, Hingst & Endstra. Op de fiets in teams gaat u op zoek in Amsterdam-Zuid naar de plekken die u inmiddels kent van Het Journaal. Bij welk stoepje werd de aanslag in de Bloedstraat gepleegd? Waar zit Yab Yum? Bij welke winkel kocht Holleeder zijn inmiddels beroemde scooters? En op welke plek zijn de Keukentapes opgenomen?

 

Wij willen dat u alles fotografeert, als bewijs. 

Voor fans hebben we ook de Baantjerspeurtocht (incl. lijk), dit is lopend en duurt even lang als de liquidatiespeurtocht.

Bijkomen kunt u in de stamkroeg van Mieremet.

Voor het beste team is er een passende beloning! We sluiten af met een diner in het stadscafé.

 

U kunt de dag aflsuiten met een borrel in het Baantjermuseumcafé in de Warmoesstraat. Hier kunt u gratis Karaoke zingen! U reserveert dit apart.

Alle onderdelen zijn ook los te boeken, kijkt u daarvoor verder op deze site.

 

10.00 uur koffie & gebak in Baantjermuseumcafé

11.00 uur rondleiding met oud rechercheur

12.30 uur lunch op de Zeedijk

14.00 uur liquidatiespeurtocht incl. kogel-vrij vest of Baantjerspeurtocht incl. lijk

17.30 uur moorddiner (optioneel)

 

De kosten voor deze criminele dag zijn voor 10-21 personen 57 euro pp, vanaf 22 personen 50 euro excl. drank, incl. koffie, gebak & dvd-presentatie in Baantjermuseumcafé, rondleiding met rechercheur, lunch, Baantjerspeurtocht of liquidatiespeurtocht incl. spelleider, fiets, 1 kogelvrij-vest en prijs voor winnende team.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 50
Prijs toelichting per persoon vanaf 22 personen
Periode Gehele jaar
Duur dag

Andere Arrangementen van: Van Aemstel Produkties

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Baantjermuseumcafé Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Lachdag!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Amsterdams Feessie!.
Lees verder >