groepsarrangementen.nl > Limburg > Workshops > Een bijzonder culinair uitstapje

De Braampeel

Adres  Doorbrand 2
Postcode  6086 PK
Woonplaats  Neer
Telefoon  0475 – 43 05 16
Fax  0475 – 49 13 13
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Veel privacy, luxe entourage, sfeervolle ambiance, schitterend uitzicht op één van midden- Limburgs mooiste natuurgebieden… Dát is wat u kunt verwachten als u te gast bent in onze gloednieuwe groepsaccommodatie 'De Braampeel'. We verwelkomen zowel kleine als grote groepen in de zes appartementen. Elk appartement heeft een eigen uitstraling: van klassiek tot minimalistisch design. Toch hebben al de appartementen ook overeenkomsten, ze zijn stuk voor stuk luxe en comfortabel. Ze hebben een magnifiek terras met gezellige zitjes.

De hele locatie is van alle gemakken voorzien. De Braampeel ligt aan een rustige landweg in Neer, waar ook het Culinair Educatiecentrum en Ria Joosten Catering & Evenementen gelegen zijn. Combineert u het logeren in de appartementen met een van de speciale arrangementen, activiteiten en uitjes? En wat dacht u van een fantastische brunch, high tea, kookworkshop of voortreffelijk diner?

Aan de achterzijde van de voormalige boerderij is een van de schuren verbouwd tot 6 ruime appartementen. U bevindt zich midden in de natuur, met uitzicht op natuurven "De Braampeel". U kunt er heerlijk wandelen over de speciaal aangelegde paadjes of van het uitzicht genieten op een van de bankjes. Bij de appartementen is een luxe terras aangelegd met loungehoekjes en mooie beplanting.

Natuurreservaat het Leudal bevindt zicht op loopafstand van de Braampeel.
Het Leudal heeft een rijke flora en fauna. Onder de bomen zijn op sommige plekken hele velden met lelietjes-van-dalen, speenkruid en bosanemoon te vinden. In de steile oevers van de beekjes broeden onder andere ijsvogels. Tijdens het wandelen komt u misschien oog in oog te staan met een ree.

Een bijzonder culinair uitstapje

De menusamenstelling is altijd aangepast aan het seizoen, zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van de diverse smakelijke streekgerelateerde producten. De kookworkshop leent zich voor de meest uiteenlopende gelegenheden: een informele managementmeeting, verrassend bedrijfsuitje, afsluiting van uw zakelijke bijeenkomst of een smakelijk uitje met familie of vrienden.

Dagelijks
Voor een kookworkshop kan men elke dag van de week, zowel overdag als ook ‘s avonds terecht. Duur van een kookworkshop bedraagt, afhankelijk van het gekozen menu, viereneenhalf tot vijf uur. Uiteraard ontvangt men na afloop de recepturen van het menu zodat men ook thuis aan de slag kan.

Programma
Na ontvangst met een kopje koffie of thee en kennismaking met de ‘chef' volgt, onder het genot van een hapje en een drankje, de menubespreking en de verdeling van de taken. Aansluitend wordt er gekookt en worden de tafels in gereedheid gebracht. Daarna volgt uiteraard het diner.

Afwassen en tussentijds opruimen hoort er bij, tenminste tot aanvang van het diner. Gedurende het verdere verloop wordt er alleen nog afgehaald. De ‘chef de cuisine' zit ook aan tafel om elk gerecht toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. De workshop wordt afgesloten met een café complet.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs va 55,00
Prijs toelichting Per deelnemer
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Avond

Andere Arrangementen van: De Braampeel

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt De Braampeel U het volgende arrangement aan: Swingende salsa.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt De Braampeel U het volgende arrangement aan: Demonstratie De Valkerij.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt De Braampeel U het volgende arrangement aan: Golfclinic.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt De Braampeel U het volgende arrangement aan: Fiets Varieté.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt De Braampeel U het volgende arrangement aan: Avontuurdenken....
Lees verder >