groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Themafeest bij Winterland Nederzandt

Feestproducties

Adres  Theaterstraat Nes 75-87
Postcode  1012 KD
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020 - 560 69 00
Fax  020 - 560 69 01
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Themafeest? FeestProducties!

Themafeesten van FeestProducties zijn onovertroffen feesten die exclusief in geheel Nederland georganiseerd worden door een gemotiveerd en specialistisch team. Onze hardwerkende creatievelingen en stipte organisatoren stellen dagelijkszinderende en onvergetelijke themafeesten samen. Realiserbaar voor ieders budget!

Onze themafeesten worden altijd met veel enthousiasme, passie en oog voor detail samengesteld. U krijgt daarbij onze onverdeelde aandacht. Ons doel is om themafeesten te organiseren die niet alleen de verwachtingen overtreffen, maar ook onze zorg voor kwaliteit onderstrepen.

Wilt u binnenkort, waar dan ook in Nederland, een themafeest organiseren? Bekijk dan nu ons ruime aanbod van themafeesten en speciaal samengestelde winterconcepten!

Wie zijn wij? FeestProducties is een onafhankelijk onderdeel van evenementenbureau PromoPodium. Hier werken creatievelingen, stipte organisatoren en harde werkers dagelijks met het doel om u een onvergetelijke dag en avond te bezorgen!

Uw themafeest wordt met veel enthousiasme samengesteld volgens uw wensen en uw budget. FeestProducties is niet alleen het leukste bedrijf om te werken, maar vooral ook om mee te werken. Gepassioneerd wordt elk bedrijfsfeest of personeelsfeest met een frisse, unieke blik bekeken en met volledige aandacht voor uw wensen opgezet en georganiseerd.

Wij zijn trots op elk themafeest en zijn alleen tevreden als u dat bent. Hoe gek uw wensen voor uw bedrijfsfeest of themafeest ook zijn, wij proberen ze waar te maken en zelfs te overtreffen met een weergaloos themafeest!

Voor onze spraakmakende themafeesten is natuurlijk ook een originele feestlocatie nodig. Uiteraard is de kwaliteit van deze locatie, net als die van onze personeelsfeesten en bedrijfsfeesten, van ongekend niveau.

We hebben in de loop der jaren verschillende feestlocaties door heel Nederland en België geselecteerd. Bij het selecteren van locaties voor deze personeelsfeesten hebben wij gelet op bereikbaarheid, budget, parkeergelegenheid, inrichting, eten en drinken en vooral de servicegerichtheid. Het succes van de samenwerking met deze locaties ziet u terug in het plezier en de vakkundigheid die de boventoon voeren op onze themafeesten.

De feesten van Feestproducties moeten onderscheidend blijven. Daarom staan wij altijd open voor suggesties voor locaties waar onze themafeesten gehouden kunnen worden. Wij zijn altijd bereid om voor onze themafeesten te kijken naar de locatie van uw keuze. Wie weet leidt dit tot een nieuwe feestlocatie die onze bedrijfsfeesten en themafeesten nog beter maakt!

Themafeest bij Winterland Nederzandt

Nederzandt is nieuw, modern maar wel met de ouderwetse gezelligheid van open haarden binnen en buiten, steigerhouten meubels en uitzicht over de zee. Het is hier Natuurlijk genieten!


Een slingerweggetje dwars door de duinen brengt u op dit stukje ongerepte natuur aan de kust. U bereikt een oase van rust tussen de duintoppen met een ongelofelijke spot "on top of the World"! Parkeergelegenheid? Volop!

Iets meer over de feestlocatie?


Midden in de natuur, geen andere schreeuwerige strandtenten om u heen, maar wel fantastisch tussen de duintoppen gelegen. Wat als eerste opvalt zijn de natuurlijke kleuren en het steigerhout dat wordt gebruikt. Aangevuld met de sprookjesachtige lichtjesregen, wit besneeuwde bomen, modern entertainment, een stevige BibberQ en warme chocolademelk is Nederzandt omgetoverd tot een unieke winterse beleving. Lapland op het Zand. Een mix van zand onder de voeten en sneeuw in de bomen!

 

Na het buffet is het tijd om alle aangekomen kerstpondjes er snel weer af te dansen. DJ-X draait op volle toeren alle kersthits en andere heerlijke Dance-Classics. En wilt u verzoekjes indienen: geen enkel probleem. Hij draait voor u!

 

Een gegarandeerde top avond, die uitgebreid kan worden naar ieders budget met glitterende aankleding, verrassende live optredens, workshops of een unieke X-mas Lounge. Alles is mogelijk op deze speciale editie van jullie X-mas bedrijfsfeest.

 

Gratis Extra's van Winterland Nederzandt!
• Spetterende uitnodiging op maat in de stijl van het themafeest;
• gratis downloaden van tijdens het feest genomen foto's op Fotosite op Maat.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 59,50 p.p. ALL IN
Prijs toelichting bij 150 personen
Periode Wintermaanden
Duur plmns 3 uur

Andere Arrangementen van: Feestproducties

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Feestproducties U het volgende arrangement aan: Uitje bij Winterland Nederzandt.
Lees verder >