groepsarrangementen.nl > Friesland > > Vaartocht met de stoomsloep

Varend Friesland

Adres  Kupersleantsje 9
Postcode  8493 LR
Woonplaats  Terherne
Telefoon  0566-652707
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Varend Friesland heeft een aantal kant en klare arrangmenten met als afsluiting een gezellige high tea. Voor individuele inschrijving zowel zeiltochten met skûtsjes alsook vaartochten met onze stoomsloep of de motorboten. De groepsarrangementen zijn voorbeelden en kunnen op verzoek worden aangepast.

Varend Friesland vaart vanuit Terherne aan het Sneekermeer met klassieke schepen. Er zijn klassieke zeilschepen, zoals skûtsjes en zeilpramen. En ook historische motorschepen, nl. een stoomsloep, houten bakdekker en een luxe motorjacht. Varen voor plezier of met een zakelijke achtergrond, bijv. als bedrijfsuitje, familiedag, vriendinnendag, trouwerij. Er is altijd wel een reden om te zeilen of te varen in Friesland. Exclusief varen op een stoomsloep met een High Tea of actief zeilen met een skutsje of zeilpraam.

Vaartocht met de stoomsloep

Onderweg kookt de schipper met de stoom van stoommachine het water voor een verse pot Lady Grey thee. De bijbehorende Tea bestaat uit scones met clotted cream, zalm- en komkommersandwiches, meerdere soorten Engelse cake en hartige taart. Die dag hoeft u niet of nauwelijks te lunchen.
Middagvaartocht van 13.30 - 16.30 uur met de stoomsloep "Swan of Teynham".

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 43,50 p.p.
Prijs toelichting Op basis van beschikbaarheid
Periode juni, juli en augustus
Duur 1 middag