groepsarrangementen.nl > Overijssel > > Hightea arrangement

Bistro ’t Olde Stadhuus

Adres  Markt 3
Postcode  7731 DB
Woonplaats  Ommen
Telefoon  0529-463728
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Midden in het kloppend hart van Ommen is restaurant Bistro 't Olde Stadhuus (voormalig Het Burgemeestertje) gevestigd. Ons karakteristieke gebouw kent een rijke historie. Het ruim vijf eeuwen oude gebouw deed in het begin dienst als tolhuis voor het veer over de Vecht. Vanaf 1492 diende het pand als bruggenmeestershuis en later als stadhuis, kantongerecht, stadsherberg en nu een restaurant.

In het voormalig stadhuis zijn naast de bistro, een kunstgalerij en een museum gehuisvest. U bent vanaf 10.30 uur van harte welkom om een kopje koffie of thee met ons huisgemaakt appelgebak met cranberries te proeven. Vanaf 12.00 uur bieden wij een gevarieerde lunchkaart met onder andere salades, luxe broodjes, pannenkoeken en diverse plates.Uiteraard kunt u een van onze befaamde ijscoupecreaties bestellen. Wij maken ons ijs zelf op ambachtelijk wijze. Wilt u enkel iets drinken op ons bijzondere Vechtterras, ook dan nodigen wij u hier graag voor uit.

Wilt u heerlijk een hapje eten; door de week kunt u ons restaurant tot 20.00 uur binnenwandelen om een keuze van onze bistrokaart te maken. Op vrijdag, zaterdag en zondag is dit tot 20.45 uur mogelijk.

Hightea arrangement

Koffie met huisgemaakt gebak, wandelen en hightea. tussen 11.00 en 12.30 uur ontvangen met koffie met ons huisgemaakt appelgebak. Hierna vertekt u met medenemen van een routekaart/routeboekje voor een heerlijke wandeling. 

 

U kunt een keuze maken tussen een stadswandeling door het historische centrum van Ommen, of een boswandeling over het landgoed rond om 'HUIZE HET LAER'. De wandelingen duurt zo'n 1 1/2 uur.

 

Bij terugkomst in ons 4 eeuwen oude monumentale gebouw wordt u getrakteerd op een heerlijke hightea. U kunt onbeperkt thee bijbestellen. Wilt u liever koffie?! GEEN probleem!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 22,50 p.p.
Prijs toelichting U dient voor dit te reserveren
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Middag