groepsarrangementen.nl > Flevoland > > High tea arrangement

Wind in de Wilgen

Adres  Bronsweg 25
Postcode  8222 RB
Woonplaats  Lelystad
Telefoon  0320-281073
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
De tuin heeft een oppervlakte van 11.000 m2. De aanleg is parkachtig. Het gedeelte rondom de koffie- en theeschenkerij is meer gecultiveerd, met de nadruk op uitheemse siergewassen. Verderop gaat de tuin over in een inheemse wilde plantentuin en bomenpark. Er zijn onder andere een boomgaard, een akker, een moeraszone en een bloemenweide. Verwacht geen uitbundig bloemenspektakel van petunia's, geraniums en begonia's. Een landschappelijke heemtuin heeft een heel andere sfeer.

Vanaf het vroege voorjaar, als duizenden krokussen verschijnen, tot aan het laatste blad aan de bomen, is het genieten. De tuin is aangelegd met Engelse landschapsstijlelementen en heeft een symbolische betekenis. Door de beplanting langs de wandelpaden is de levensweg van de mens van geboorte tot dood gesymboliseerd. In een folder wordt de hele landschappelijke heemtuin uitgebreid besproken. De planten zijn daarnaast gekozen vanwege hun waarde voor insecten, met name bijen, hommels en vlinders.

In de omgeving van de theetuin zijn verschillende biologische landbouwbedrijven gevestigd, die verse producten aan huis verkopen. Op 100 meter afstand ligt een uitgestrekt bosgebied, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bij ons is een rondwandeling verkrijgbaar.

High tea arrangement

Ons high tea arrangement is inclusief:

 

- Scone
- Bavaroise
- Brownie
- Cheesecake
- Abrikozenbrood
- Bonbon
- Sandwiches:
- rauwe ham
- komkommer
- zalm
- roomkaas

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 18,75 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 1 Middag