groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > > High tea Den Bosch

Zoetelief

Adres  Korte Putstraat 10
Postcode  5211 KP
Woonplaats  Den Bosch
Telefoon  073-6911430
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Bij deze nodigen wij u van harte uit in Zoetelief in de Korte Putstraat in Den Bosch, hét culinaire straatje van Nederland. Wij verrassen u graag met een creatieve keuken, waar vol passie wordt gewerkt met eerlijke en verse ingrediënten uit de regio. Wij hebben een gezellig high tea arrangement voor u samen gesteld.

Behalve voor een goed diner in ongedwongen sfeer, serveren wij u ook een snelle of een uitgebreide lunch, brunch of high tea. Ook staat onze deur open voor een borrel met fingerfood & charcuterie met tal van open wijnen en andere mooie dranken.

High tea Den Bosch

In de Korte Putstraat in Den Bosch vind je Zoetelief. Wij bieden tussen de lunch en het diner een high tea aan met verschillende mooie zoete en hartige smaken. Onze koks werken met passie en plezier aan de lekkerste hapjes.

 

High Tea lekkernijen:

 Wat te denken van scones met clothed cream of marmelade, lemon curt, cakejes, brownies en andere lekkere zoetigheden? Ook presenteren we hartige lekkernijen zoals quiches en sandwiches. Dit alles wordt natuurlijk geserveerd met de mooiste soorten 'Dammann tea'. Maar koffie of andere warme dranken kunnen natuurlijk ook. Hier vindt u een selectie van onze theesoorten.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs €21,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 1 Middag