groepsarrangementen.nl > Limburg > > High Tea arrangement

De Liefhebber

Adres  Beekstraat 45/A
Postcode  6001 GG
Woonplaats  Weert
Telefoon  0495-536431
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Wilt u een keer iets anders? Geniet dan van ons high tea arrangement! Ons sfeervolle lounge-restaurant, gelegen in het centrum van Weert, is geopend van dinsdag t/m zondag.

In het à la carte restaurant kunt u heerlijk genieten van de met passie bereidde creaties uit de keuken. Daarnaast is de vernieuwde lounge dé plek voor een gezellige tapas avond. Onze loungebar nodigt ook uit voor het aperitief of koffie na. De lounge blijft dan ook langer open, zodat u hier eveneens welkom bent om enkel wat te drinken in gezellige sfeer met goede muziek.

Al 25 jaar verzorgen wij feestjes buiten de deur. Wij zijn begonnen als Jaap Tak party service, maar sinds de komst van ons restaurant heet alles nu De Liefhebber.

U kunt dus nog steeds bij ons terecht voor uw feest of receptie thuis of op het bedrijf vanaf 25 personen. Naast natuurlijk buffetten, hapjes en diners kunnen wij desgewenst ook een tent, alle drank, het personeel en alle benodigde party artikelen voor u verzorgen.

Dat betekent alles onder één dak en met onze jarenlange ervaring wordt zo een perfecte organisatie gegarandeerd. Bij grotere aantallen komen wij op locatie altijd even kijken om de mogelijkheden te bespreken en u optimaal te kunnen adviseren. Zodoende ontvangt u van ons altijd een offerte op maat!

High Tea arrangement

Over andere tijden, verre oorden, echte helden en bijzondere ingrediënten; Legendes, die door hun vertellers met de jaren nog mooier gemaakt zijn. Zoals Emperor's First, een groene thee met citroen, die verhaalt hoe een Chinese keizer als eerste thee ontdekte. Elke theemelange bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten, ‘whole leaf tea' en laten de pure schoonheid zien van bloesems, specerijen en gedroogde stukjes fruit.

 

HIGH TEA CLASSIC

 

- Scones

- minigebakje

- huisgemaakte koekjes

- bonbons
- 4 soorten sandwiches

- kopje soep

- warm quichepuntje
- glas jus d'orange en onbeperkt thee.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs €19,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 1 Middag