groepsarrangementen.nl > Utrecht > > High Tea arrangement

Proeverij de KleineBaron

Adres  Sweder van Zuylenweg 56
Postcode  3553 HG
Woonplaats  Utrecht
Telefoon  030 244 51 51
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Bij Proeverij de KleineBaron kan het!

Ons restaurant is een combinatie waar klassieke gerechten samen gaan met innovatieve en moderne gerechten. Onze kaart is Frans internationaal georiënteerd op die manier hebben we voor iedereen wat wils, op elk moment van de dag. Speciale wensen laat het ons weten. De gerechten van de kaart zijn huisgemaakt en dagvers, zoals bijvoorbeeld onze spareribs, Steak de KleineBaron, gevulde forel en zalmfilet uit de oven.

Onze menukaart wisselt iedere 3 maanden. Wij kunnen zodoende optimaal met de seizoensproducten werken die op dat moment op hun best zijn.

Naast lekker eten kunt u ook bij ons genieten van een hapje en drankje in onze loungehoek. Schijnt de zon? Verover dan een plaatsje op ons terras. Er is altijd wel wat te zien.

High Tea arrangement

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 - 16:00 uur serveren wij op aanvraag een uitgebreide high-tea voor minimaal 2 personen in ons restaurant.

 

bestaande uit: een pot Thee ( 4 koppen) met diverse smaken, 6 hapjes warm & koud, zowel zoetig als hartig, inclusief sandwich. per 2 personen krijgt u 1 pot thee.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 14,95 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 1 Middag