groepsarrangementen.nl > Groningen > > De Paalkoepel High Tea

De Paalkoepel

Adres  Meerweg 225
Postcode  9752 XD
Woonplaats  Haren
Telefoon  050-3095252
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Dichtbij de dynamische stad Groningen ligt het rustgevende Paterswoldsemeer. Op het voor velen meest idyllische plekje aan dit mooie meer, vindt u Café Restaurant "De Paalkoepel".

Hier kunt u in alle rust genieten van een lekker kopje koffie, een lichte of stevige lunch of een eersteklas diner. Ook grotere groepen kunnen zich laten verwennen door onze keuken, die met hun eigenwijze interpretatie van de klassiek Franse gastronomie, een mediterrane invloed hebben gecreëerd.

Er heerst altijd een gezellig sfeertje: makkelijk en ongedwongen. In de zomer openen wij onze deuren en schuifpuien, die toegang geven naar onze balustrade en via de trap een intiem terras op het water.

De Paalkoepel High Tea

Later werd het gebruik in adellijke kringen overgenomen en verfijnd met hoofdzakelijk kleine gebakjes, dunne sandwiches en scones.

 

Standaard" High Tea:

Wij serveren deze traditionele High Tea met *2 kopjes thee met ruim assortiment aan smaken.Huisgemaakte petit-fours. " Engelse cake " van citroen en sinaasappel. Poffert met appel kaneel en rozijnen.  Honing, marmelade en fruitsalade. Luxe praline bonbons, truffel en chocolaatjes Scones met appel en kaneel. Brownies met chocolade . Opgerolde cake gevuld met marmelade van bosbessen. Luxe roomboterkoekjes." Finger " sandwiches; brie en tomaat, chedder en komkommer, gerookte zalm en sla en parmaham. Bladerdeeg met geitenbrie en honing.

 

Uitbreiding van de High Tea is mogelijk per persoon: Cheesecake met thym 1,50 / Quiche met spinazie en geitenbrie 2,50 / Sandwich rauwe ham en roomkaas 1.50 / plakje cake 1,00/ Groninger koek 1,00 / sandwich wrap in 3 soorten 1,75  zalm en mierikswortel, geitenkaas met honing / rauwe ham met roomkaas / puntjes / gebakken roombrie met bosvruchtenjam 1,75.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs €17,00 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 1 Middag