groepsarrangementen.nl > Utrecht > > Wie is de Mol aan tafel - Dinerspel

Utrechtse uitjes

Adres  Oudegracht 221
Postcode  3511 NH
Woonplaats  Utrecht
Telefoon  030-2890770
Fax  030-2334579
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Utrecht? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Utrecht!

Voor uw groeps en dagarrangement is Utrecht de perfecte stad. Deze 1200 jaar oude stad is centraal gelegen in Nederland en staat bol van de karakteristieke restaurants en cafés. De onovertroffen sfeer en de prachtige stadsgrachten maken uw activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht tot een fantastische ervaring die u nog lang zal bijblijven. We verwelkomen u met plezier in onze eigen authentieke werfkelder aan de Oudegracht!

Ontdek de sfeervolle Domstad met UtrechtseUitjes en boek vandaag nog uw eigen activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht! En voor het afzakkertje duikt u lekker één van de leuke kroegjes van Utrecht in.

Bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht organiseren wij regelmatig en graag op maat. Wij bedenken en organiseren zeer regelmatig bijzondere programma's voor uiteenlopende groepen. Voor deze op maat samengestelde bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht combineren wij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad.

Deze bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht op maat lopen zeer uiteen, van een leerzame architectuurwandeling tot een feestelijk themaweekend. Ook bij de ontvangst van (buitenlandse) relaties of bij bijzondere gelegenheden binnen het management worden wij vaak door bedrijven benaderd om hun bedrijfsfeest of uitje in Utrecht te organiseren.

Wie is de Mol aan tafel - Dinerspel

Het dinerspel in Utrecht, waarbij teams aan tafel elkaar proberen af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in rap tempo af. Het heerlijke driegangen diner is het enige waar u zonder wantrouwen van kunt genieten.

Vanavond bent u gescheiden van bed en brood. De helft van uw collega's zijn uw tegenstanders aan de overkant van de tafel. De teams proberen, tijdens de diverse opdrachten, hun collega's & vrienden verdachte acties te ontlokken. Hoe komt u erachter wie de Mol is en hoe zet u hem buiten spel?

De teams zijn vooraf bekend en de mollen zijn door ons persoonlijk ingelicht over het verloop van de avond. Onze acteur kent alle details en natuurlijk de mollen. Bij binnenkomst van uw dinerzaal is het spel gestart. De opzet van het diner wordt door de acteur ontvouwen. Streng doch rechtmatig worden de regels uitgelegd. Het is een spel dat op het scherpst van de snede wordt gespeeld. No mercy is het credo! Elimineert u de Mol in uw team?

Prijs:
€ 35,00 p.p. excl. btw. (indien eigen locatie en exclusief diner)
€ 49,50 p.p. excl. btw. (vanaf 15 personen)
€ 55,00 p.p. excl. btw. (10 -14 personen)

Inclusief:
- Acteur
- Spelmateriaal
- Zaalhuur
- Drie gangen diner
- Prijs voor het beste team
- Teambuilding

 

Bekijk alle avondarrangementen van UtrechtseUitjes.nl
Bekijk alle uitjes buiten Utrecht
(Tip!)

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 49,50 p.p.
Prijs toelichting Zie omschrijving arrangement
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 3 uur

Andere Arrangementen van: Utrechtse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: GPS-Tocht - Bierbrouwerij.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88 - Komische CityRally.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Vrijgezellendag!.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Deal Or No Deal - Diner.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Shout it (F)out?!.
Lees verder >