groepsarrangementen.nl > Utrecht > Themadiner > Hou van Holland - dinerspel Utrecht

Utrechtse uitjes

Adres  Oudegracht 221
Postcode  3511 NH
Woonplaats  Utrecht
Telefoon  030-2890770
Fax  030-2334579
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Utrecht? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Utrecht!

Voor uw groeps en dagarrangement is Utrecht de perfecte stad. Deze 1200 jaar oude stad is centraal gelegen in Nederland en staat bol van de karakteristieke restaurants en cafés. De onovertroffen sfeer en de prachtige stadsgrachten maken uw activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht tot een fantastische ervaring die u nog lang zal bijblijven. We verwelkomen u met plezier in onze eigen authentieke werfkelder aan de Oudegracht!

Ontdek de sfeervolle Domstad met UtrechtseUitjes en boek vandaag nog uw eigen activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht! En voor het afzakkertje duikt u lekker één van de leuke kroegjes van Utrecht in.

Bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht organiseren wij regelmatig en graag op maat. Wij bedenken en organiseren zeer regelmatig bijzondere programma's voor uiteenlopende groepen. Voor deze op maat samengestelde bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht combineren wij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad.

Deze bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht op maat lopen zeer uiteen, van een leerzame architectuurwandeling tot een feestelijk themaweekend. Ook bij de ontvangst van (buitenlandse) relaties of bij bijzondere gelegenheden binnen het management worden wij vaak door bedrijven benaderd om hun bedrijfsfeest of uitje in Utrecht te organiseren.

Hou van Holland - dinerspel Utrecht

De teams nemen plaats aan de tafels van een gezellig restaurant in Utrecht, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. Tijd voor het uitje van het jaar: "Hou van Holland!" Als de bitterballetjes en het gerstenat op tafel staan, barst de teamstrijd los. Het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid worden getest. De eerste voorsprong te pakken of loopt u direct achter de feiten aan? De teams staan lijnrecht tegen over elkaar, maar bij het voorgerecht is het voor even vrede. Kletst u even lekker bij.

 

Bordjes leeg, dan is het tijd voor de bekende Nederlanders, de spellingsronde en herken het fragment. Drie onderdelen waarbij ieder teamlid nodig is om een goede score te behalen. Is de teamcaptain in staat Paul de Leeuw of Beau van Ervendorens uit te leggen, zonder zijn naam te noemen. En hoe staat het met uw taalkennis? Het lijkt zo makkelijk, maar wat is het lastig in het echt. Bij het laatste onderdeel hoort u diverse geluidsfragmenten, herkent u ze eerder dan het andere team? Sla dan uw slag aan tafel!

 

Tijd voor een tussenstandje en het hoofdgerecht. Lekker smikkelen en smullen bij deze Hollandse avond. Het gevoel van "met je bord op schoot" is terug. Helemaal als het finalespel start. De grote muziekquiz, waarbij u als team en individu de klassiekers moet (her)kennen. Haalt u het einde van het spel, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het overzicht kwijt. Het is de dood of de gladiolen! Het einde van de quiz is inzicht, tijd voor de ontknoping en het dessert.

 

Prijs:
€ 35,00 p.p. excl. btw. (indien eigen locatie en exclusief diner)
€ 49,50 p.p. excl. btw. (vanaf 15 personen)
€ 55,00 p.p. excl. btw. (10 -14 personen)

Inclusief:
- Acteur
- Spelmateriaal
- Zaalhuur
- Drie gangen diner
- Prijs voor het beste team
- Teambuilding

 

Bekijk alle avond arrangementen van UtrechtseUitjes.nl
Bekijk alle uitjes buiten Utrecht op Uitjes.nl (Tip!)

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 49,50 p.p.
Prijs toelichting Zie omschrijving arrangement
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 3,5 uur

Andere Arrangementen van: Utrechtse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: GPS-Tocht - Bierbrouwerij.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88 - Komische CityRally.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Vrijgezellendag!.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Deal Or No Deal - Diner.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Shout it (F)out?!.
Lees verder >