groepsarrangementen.nl > Utrecht > > GPS-Tocht - Bierbrouwerij

Utrechtse uitjes

Adres  Oudegracht 221
Postcode  3511 NH
Woonplaats  Utrecht
Telefoon  030-2890770
Fax  030-2334579
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Utrecht? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Utrecht!

Voor uw groeps en dagarrangement is Utrecht de perfecte stad. Deze 1200 jaar oude stad is centraal gelegen in Nederland en staat bol van de karakteristieke restaurants en cafés. De onovertroffen sfeer en de prachtige stadsgrachten maken uw activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht tot een fantastische ervaring die u nog lang zal bijblijven. We verwelkomen u met plezier in onze eigen authentieke werfkelder aan de Oudegracht!

Ontdek de sfeervolle Domstad met UtrechtseUitjes en boek vandaag nog uw eigen activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht! En voor het afzakkertje duikt u lekker één van de leuke kroegjes van Utrecht in.

Bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht organiseren wij regelmatig en graag op maat. Wij bedenken en organiseren zeer regelmatig bijzondere programma's voor uiteenlopende groepen. Voor deze op maat samengestelde bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht combineren wij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad.

Deze bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht op maat lopen zeer uiteen, van een leerzame architectuurwandeling tot een feestelijk themaweekend. Ook bij de ontvangst van (buitenlandse) relaties of bij bijzondere gelegenheden binnen het management worden wij vaak door bedrijven benaderd om hun bedrijfsfeest of uitje in Utrecht te organiseren.

GPS-Tocht - Bierbrouwerij

13.30 uur - Ontvangst in Utrecht
Voordat uw arrangement begint, is er eerst een gezellige ontvangst in Utrecht op één van de mooie locaties aan de Oudegracht. Uitkijkend op de Domtoren, de grachten en de terrasjes geniet u van een heerlijke verse kop koffie of thee.

14.15 uur - GPS Tocht door Utrecht
Gewapend met GPS, een digitaal kompas ter grootte van een mobieltje, gaan de teams tijdens uw actieve bedrijfsuitje op pad in Utrecht. De GPS ontvangt satellietsignalen die u de exacte coördinaten doorgeeft om vandaag de juiste route te vinden! Aan uw team de taak Utrecht te doorgronden.

Op uw route moet u proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, wees de andere teams te slim af en neem de kortste route, maar raak vandaag de weg niet kwijt! Welk team is als eerste op de onbekende eindlocatie en weet als eerst het hersenbrekende eindspel op te lossen?

Tijdens de prijsuitreiking maken we bekend welk team zich de beste Navigators van Utrecht mogen noemen!

 

17.30 uur - Rondleiding Bierbrouwerij van Utrecht
Uw arrangement leidt u naar het mooiste kasteel van Utrecht, gelegen aan de gracht. Verborgen schatten van Utrecht worden aan u onthuld. Er huist een echte Bierbrouwerij in dit kasteel! Genietend met een biertje in de hand leidt onze Bierbrouwer u door dit mooie kunststuk van Utrecht. 

18.00 uur - Wandelen naar restaurant

18.15 - +/- 20.45 - Diner
We sluiten uw arrangement in Utrecht af met een smaakvol diner!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 61,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 7 uur

Andere Arrangementen van: Utrechtse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88 - Komische CityRally.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Vrijgezellendag!.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Deal Or No Deal - Diner.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Shout it (F)out?!.
Lees verder >