groepsarrangementen.nl > Utrecht > > Crazy 88 - Komische CityRally

Utrechtse uitjes

Adres  Oudegracht 221
Postcode  3511 NH
Woonplaats  Utrecht
Telefoon  030-2890770
Fax  030-2334579
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Utrecht? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Utrecht!

Voor uw groeps en dagarrangement is Utrecht de perfecte stad. Deze 1200 jaar oude stad is centraal gelegen in Nederland en staat bol van de karakteristieke restaurants en cafés. De onovertroffen sfeer en de prachtige stadsgrachten maken uw activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht tot een fantastische ervaring die u nog lang zal bijblijven. We verwelkomen u met plezier in onze eigen authentieke werfkelder aan de Oudegracht!

Ontdek de sfeervolle Domstad met UtrechtseUitjes en boek vandaag nog uw eigen activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht! En voor het afzakkertje duikt u lekker één van de leuke kroegjes van Utrecht in.

Bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht organiseren wij regelmatig en graag op maat. Wij bedenken en organiseren zeer regelmatig bijzondere programma's voor uiteenlopende groepen. Voor deze op maat samengestelde bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht combineren wij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad.

Deze bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht op maat lopen zeer uiteen, van een leerzame architectuurwandeling tot een feestelijk themaweekend. Ook bij de ontvangst van (buitenlandse) relaties of bij bijzondere gelegenheden binnen het management worden wij vaak door bedrijven benaderd om hun bedrijfsfeest of uitje in Utrecht te organiseren.

Crazy 88 - Komische CityRally

Enkele opdrachten voor uw team kunnen zijn:

 

1. Neem een roltrap in tegengestelde richting
2. Bedel een euro los van een zwerver
3. Doe midden op het Neude allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans...
4. Wissel met je hele team van kleding

 

De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Geen vunzige grappen, maar reken wel op aparte opdrachten! En dat alles leg je vast op video, dus er is bewijsmateriaal!

 

Uw groep wordt opgedeeld in teams van 5 - 8 personen. Met 10 hilarische opdrachten worden de teams de stad ingestuurd. De uitvoering van de opdrachten moet worden vastgelegd op de filmcamera en dient uiteraard als duurzaam bewijsmateriaal. Natuurlijk dient ook alles binnen de vooraf aangegeven tijd uitgevoerd te worden. Dus welk team heeft de meeste lef en toont naast lef ook snelheid en teamwork!

 

Inclusief:
* Begeleiding,
* Filmcamera tijdens het spel
* 1 drankje
* Prijsuitreiking
* DVD met alle filmpjes

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 25,00 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 3 uur

Andere Arrangementen van: Utrechtse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: GPS-Tocht - Bierbrouwerij.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Vrijgezellendag!.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Deal Or No Deal - Diner.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Shout it (F)out?!.
Lees verder >