groepsarrangementen.nl > Utrecht > > Deal Or No Deal - Diner

Utrechtse uitjes

Adres  Oudegracht 221
Postcode  3511 NH
Woonplaats  Utrecht
Telefoon  030-2890770
Fax  030-2334579
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Utrecht? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Utrecht!

Voor uw groeps en dagarrangement is Utrecht de perfecte stad. Deze 1200 jaar oude stad is centraal gelegen in Nederland en staat bol van de karakteristieke restaurants en cafés. De onovertroffen sfeer en de prachtige stadsgrachten maken uw activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht tot een fantastische ervaring die u nog lang zal bijblijven. We verwelkomen u met plezier in onze eigen authentieke werfkelder aan de Oudegracht!

Ontdek de sfeervolle Domstad met UtrechtseUitjes en boek vandaag nog uw eigen activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht! En voor het afzakkertje duikt u lekker één van de leuke kroegjes van Utrecht in.

Bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht organiseren wij regelmatig en graag op maat. Wij bedenken en organiseren zeer regelmatig bijzondere programma's voor uiteenlopende groepen. Voor deze op maat samengestelde bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht combineren wij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad.

Deze bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht op maat lopen zeer uiteen, van een leerzame architectuurwandeling tot een feestelijk themaweekend. Ook bij de ontvangst van (buitenlandse) relaties of bij bijzondere gelegenheden binnen het management worden wij vaak door bedrijven benaderd om hun bedrijfsfeest of uitje in Utrecht te organiseren.

Deal Or No Deal - Diner

13.00 uur - High tea
Een heerlijk uitgebreide high tea luidt het begin van uw arrangement in Utrecht in. De scones, sandwiches, cakejes, thee en andere lekkernijen staan voor u klaar. U kunt even lekker snoepen en u voorbereiden op wat komen gaat tijdens uw arrangement in Utrecht.

14.15 uur  - Deal or no Deal
Het is duidelijk: vandaag draait alles in dit arrangement om u, uw tegenstanders en de stad Utrecht. Aan u om de stad te veroveren. Hoever komt u en hoeveel lef heeft uw team om door te gaan tot de uiteindelijke overwinning? Het is een keuze: of u gaat voor veilig en neemt een gok, of u gaat tot het bittere einde en probeert zo de stad Utrecht in handen te krijgen. Het valt in het begin nog mee: een vraag uit de eerste categorie, goed te doen. U smst het juiste antwoord en heeeft de eerste duizend euro verdiend. Maar nu begint de strijd en laaien de eerste discussies op: gaan we verder of stoppen we? Deal Or No Deal?!


Een meesterspel waarbij het aankomt op tactiek, teamspirit en ondernemerslef! Ga tot het uiterste tijdens uw arrangement! Utrecht durft de strijd met u aan! U ook met Utrecht?

17.15 uur - Prijsuitreiking

18.15 uur - Diner
Een heerlijk driegangendiner of buffet wordt voor u uitgeserveerd om u met gevulde maag uw arrangement in Utrecht te laten afsluiten.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 74,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 7 uur

Andere Arrangementen van: Utrechtse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: GPS-Tocht - Bierbrouwerij.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88 - Komische CityRally.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Vrijgezellendag!.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Shout it (F)out?!.
Lees verder >