groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Walking Winter Dinner

Haarlemse uitjes

Adres  Tweede Emmastraat 24
Postcode  2012 GH
Woonplaats  Haarlem
Telefoon  023 - 557 57 57
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Haarlem? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Haarlem!

Haarlem, een aantrekkelijke oud-Hollandse hofjesstad met gezellige cafés en sfeervolle restaurants, ruim 1000 monumenten en tal van andere bezienswaardigheden, heeft alles te bieden voor een origineel bedrijfsuitje of bedrijfsfeest!

Een actief spelprogramma in de stad, een oergezellige kroegentocht door Haarlem, teambuilingsactiviteiten en vergaderarrangementen. Haarlem is bij uitstek de stad met alle mogelijkheden voor een onvergetelijk personeelsuitje, groepsuitje en bedrijfsfeest. Workshops in Haarlem en rondleidingen in Haarlem en omgeving behoren uiteraard ook tot het ruime bestand van onze groepsarrangementen.

De omliggende gemeenten Zandvoort, Bloemendaal en Spaarnwoude behoren ook tot het feestterrein van ons. We verzorgen sportieve strand activiteiten en creatieve workshops.

Wij bedenken en organiseren naast originele arrangementen in Haarlem ook bijzondere programma’s op maat. We combineren hierbij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad, strand en zee.

Bent u op zoek naar een ècht uniek arrangement in Haarlem? U kunt ons aanbod oneindig variëren en combineren tot u uiteindelijk het ultieme op maat gesneden arrangement heeft.

Wilt u vergaderen in Haarlem, maar tegelijkertijd ook ontspannen? Bijvoorbeeld 's ochtends serieus met zijn allen in overleg en in de middag een gezamenlijk spelprogramma in de stad of op het strand? Ook dàt kunnen wij voor u organiseren!

Walking Winter Dinner

U nuttigt bij drie verschillende, door specialisten uitgekozen, restaurants, drie verschillende gangen (voor-,hoofd-,nagerecht). Zo beleeft u drie verschillende sferen tijdens uw culinaire stadswandeling, van Zuid Amerikaans tot Spaans en de Franse keuken.

 

De restaurantkeuze kunt u natuurlijk voor uw uitje specifiek vooraf bepalen. Tijdens deze culinaire ontdekkingsreis wordt u begeleidt door onze professionele gidsen. Deze vertelt u onderweg vele wetenswaardigheden over destad, de Waag van Haarlem, de Haarlemse Poort en de Grote Markt. Haarlem kent geen geheimen meer voor u!

 

Het gehele Walking Dinner wordt begeleid door een van onze professionele gidsen. Naast de stadswandeling / rondleiding bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw bedrijfsuitje in andere vorm aan te bieden. Zo kunnen wij u gezelschap in teams verdelen, die al puzzelend het volgende restaurant moeten proberen te vinden. Voor een meerprijs is het mogelijk om verschillende vervoersmiddelen in te zetten, variërend van fiets, step tot grachtenboot.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 67,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 4 uur

Andere Arrangementen van: Haarlemse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Haarlemse uitjes U het volgende arrangement aan: Wie is de Mol aan tafel.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Haarlemse uitjes U het volgende arrangement aan: Hou van Holland - dinerspel.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Haarlemse uitjes U het volgende arrangement aan: Moordzaak in 3 bedrijven.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Haarlemse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88 - Stadsspel.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Haarlemse uitjes U het volgende arrangement aan: Maak je eigen stamppotbuffet.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Haarlemse uitjes U het volgende arrangement aan: Heerlijk Helder Haarlem.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Haarlemse uitjes U het volgende arrangement aan: Shout it (f)out.
Lees verder >