groepsarrangementen.nl > Utrecht > Themafeest > Shout it (F)out?!

Utrechtse uitjes

Adres  Oudegracht 221
Postcode  3511 NH
Woonplaats  Utrecht
Telefoon  030-2890770
Fax  030-2334579
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Utrecht? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Utrecht!

Voor uw groeps en dagarrangement is Utrecht de perfecte stad. Deze 1200 jaar oude stad is centraal gelegen in Nederland en staat bol van de karakteristieke restaurants en cafés. De onovertroffen sfeer en de prachtige stadsgrachten maken uw activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht tot een fantastische ervaring die u nog lang zal bijblijven. We verwelkomen u met plezier in onze eigen authentieke werfkelder aan de Oudegracht!

Ontdek de sfeervolle Domstad met UtrechtseUitjes en boek vandaag nog uw eigen activiteit of bedrijfsuitje in Utrecht! En voor het afzakkertje duikt u lekker één van de leuke kroegjes van Utrecht in.

Bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht organiseren wij regelmatig en graag op maat. Wij bedenken en organiseren zeer regelmatig bijzondere programma's voor uiteenlopende groepen. Voor deze op maat samengestelde bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht combineren wij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad.

Deze bedrijfsfeesten en uitjes in Utrecht op maat lopen zeer uiteen, van een leerzame architectuurwandeling tot een feestelijk themaweekend. Ook bij de ontvangst van (buitenlandse) relaties of bij bijzondere gelegenheden binnen het management worden wij vaak door bedrijven benaderd om hun bedrijfsfeest of uitje in Utrecht te organiseren.

Shout it (F)out?!

Even weg uit de dagelijkse sleur van de werkvloer en lekker los met elkaar op "Paradise by the dashboard Light" of lekker schuifelen met de directeur op "My heart will go on" van Celine Dion. Op dit bedrijfsfeest hebben jullie de muziekkeuze in eigen hand. Indienen dus die verzoekjes...

Welke collega klimt als eerste het podium op en treedt daar in de voetsporen van Guus Meeuwis of deint mee op Madonna. Uiteraard zijn er prijzen voor het ‘Nachtegaaltje' en het "Valse Notenkrakertje" van de avond!

Op een lege maag kan natuurlijk geen poliep gezond gaan gloeien. Dus halverwege de avond mogen de hete bitterballen of een genadeloos uitgebreid buffet natuurlijk niet ontbreken.

Even geen verzoekjes? Teveel gezongen en moet de keel even gesmeerd worden? De DJ draait gewoon verder op volle touren jullie bedrijfshitparade TOP 40 en kan er uiteraard volop gedanst worden. Een interactieve maar bovenal hilarische avond met de collega's als ultiem vermaak!

Bovenstaande prijs is gebaseerd op:
* Het entertainmentpakket (inclusief host)
* Organisatiekosten
* Exclusief BTW

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 44,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 4 uur

Andere Arrangementen van: Utrechtse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: GPS-Tocht - Bierbrouwerij.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88 - Komische CityRally.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Vrijgezellendag!.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Utrechtse uitjes U het volgende arrangement aan: Deal Or No Deal - Diner.
Lees verder >