Alkmaarse uitjes

Adres  Nieuwlandersingel 3
Postcode  1814 CH
Woonplaats  Alkmaar
Telefoon  072 - 532 38 12
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Alkmaar? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Alkmaar!

Geniet van de prachtige seizoenen in Alkmaar en omstreken! Alkmaar en AlkmaarseUitjes hebben zo veel te bieden! Wij nemen u graag mee met een rondleiding door de historische binnenstad, naar de leuke onbekende restaurantjes en naar het nabij gelegen strand. Uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Alkmaar is door de vele mogelijkheden altijd geslaagd!

AlkmaarseUitjes, de specialist in uitjes en bedrijfsfeesten in Alkmaar en omstreken. Profiteer van onze jarenlange ervaring met de organisatie en begeleiding van een op maat gesneden dagprogramma, avondprogramma, personeelsuitje, strandevenement, workshop, themafeest, vaararrangement of rondleiding in Alkmaar, Egmond aan Zee en Bergen aan Zee.

Wij bedenken en organiseren naast originele arrangementen in Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder en op het strand van Bergen aan Zee en Egmond aan Zee. Natuurlijk heeft iedere nieuwe opdrachtgever bijzondere wensen en daarom organiseren we regelmatig unieke programma’s op maat in Alkmaar of een van de anders steden in Noord-holland. We combineren hierbij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad, strand en zee.

Bent u op zoek naar een ècht uniek arrangement in Alkmaar? U kunt ons aanbod oneindig variëren en combineren tot u uiteindelijk het ultieme op maat gesneden arrangement heeft.

Wilt u vergaderen in Alkmaar, maar tegelijkertijd ook ontspannen? Bijvoorbeeld 's ochtends serieus met zijn allen in overleg en in de middag een gezamenlijk spelprogramma in de stad of op het strand? Ook dàt kunnen wij voor u organiseren!

Crazy 88

Een doorgedraaid stadsspel met niet 88, maar 10 doldwaze opdrachten in de stad. Meerdere teams worden na een korte uitleg de stad ingestuurd met 10 doldwaze opdrachten. De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Geen vunzige grappen, maar reken wel op aparte opdrachten! En dat alles leg je vast op video, dus er is bewijsmateriaal!

 

Enkele opdrachten voor uw team kunnen zijn:


1. Neem een roltrap in tegengestelde richting
2. Bedel een euro los van een zwerver
3. Koop 1 druif
4. Wissel met je hele team van kleding

Uiteraard kunnen we de opdrachten aanpassen aan de wensen van uw groep.

 

Uw groep wordt opgedeeld in teams van 5 - 8 personen. Met 10 hilarische opdrachten worden de teams de stad ingestuurd. De uitvoering van de opdrachten moet worden vastgelegd op de filmcamera en dient uiteraard als duurzaam bewijsmateriaal. Natuurlijk dient ook alles binnen de vooraf aangegeven tijd uitgevoerd te worden. Dus welk team heeft de meeste lef en toont naast lef ook snelheid en teamwork!

 

16.30 uur Uitslag en Crazy borreluurtje
Onder het genot van een hapje en een drankje worden de opdrachten besproken en uiteraard streng doch rechtvaardig beoordeeld. Wie is het Craziest geweest en gaat er vandoor met de eerste prijs? Alle opdrachten worden op DVD gezet, dus ook na afloop kunnen jullie nog volop genieten van de Crazy opdrachten...

 

17.30 uur Diner
Na alle opdrachten hebben de deelnemers vast trek. In een te gek restaurant in Alkmaar worden alle deelneemrs ontvangen voor een 3- gangen diner restaurants van Alkmaar.

 

Inclusief:
- Begeleiding,
- Filmcamera tijdens het spel 
- 1 drankje tijdens het spel
- Borreluurtje (hollandse bar) incl. bittergarnituur
- 3- gangen diner
- Prijsuitreiking
- DVD met alle filmpjes

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 59,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 6 uur

Andere Arrangementen van: Alkmaarse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Wie is de Mol aan tafel?.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Hou van Holland - dinerspel.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Workshop bonbons maken.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Golden Delicious.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Walking Dinner.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Dagje Egmond aan Zee - Barbecue.
Lees verder >