groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > Workshops > Workshop bonbons maken

Alkmaarse uitjes

Adres  Nieuwlandersingel 3
Postcode  1814 CH
Woonplaats  Alkmaar
Telefoon  072 - 532 38 12
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Alkmaar? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Alkmaar!

Geniet van de prachtige seizoenen in Alkmaar en omstreken! Alkmaar en AlkmaarseUitjes hebben zo veel te bieden! Wij nemen u graag mee met een rondleiding door de historische binnenstad, naar de leuke onbekende restaurantjes en naar het nabij gelegen strand. Uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Alkmaar is door de vele mogelijkheden altijd geslaagd!

AlkmaarseUitjes, de specialist in uitjes en bedrijfsfeesten in Alkmaar en omstreken. Profiteer van onze jarenlange ervaring met de organisatie en begeleiding van een op maat gesneden dagprogramma, avondprogramma, personeelsuitje, strandevenement, workshop, themafeest, vaararrangement of rondleiding in Alkmaar, Egmond aan Zee en Bergen aan Zee.

Wij bedenken en organiseren naast originele arrangementen in Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder en op het strand van Bergen aan Zee en Egmond aan Zee. Natuurlijk heeft iedere nieuwe opdrachtgever bijzondere wensen en daarom organiseren we regelmatig unieke programma’s op maat in Alkmaar of een van de anders steden in Noord-holland. We combineren hierbij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad, strand en zee.

Bent u op zoek naar een ècht uniek arrangement in Alkmaar? U kunt ons aanbod oneindig variëren en combineren tot u uiteindelijk het ultieme op maat gesneden arrangement heeft.

Wilt u vergaderen in Alkmaar, maar tegelijkertijd ook ontspannen? Bijvoorbeeld 's ochtends serieus met zijn allen in overleg en in de middag een gezamenlijk spelprogramma in de stad of op het strand? Ook dàt kunnen wij voor u organiseren!

Workshop bonbons maken

Met de kennis van deze chocoladereus en de smaak van de Belgische bonbons in onze papillen gaan we aan de slag. Een workshop waar creativiteit, nauwkeurigheid en vooral liefde voor het ontwerp een belangrijke rol spelen. Komen deze ingrediënten uw groep bekend voor?

 

Dan mag u vandaag bij ons de handjes laten wapperen en daarna de vingers bij de zelfgemaakte bonbons aflikken. U neemt alle zelfgemaakte bonbons in een mooi vormgegeven doosje mee naar huis!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 47,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 2 uur

Andere Arrangementen van: Alkmaarse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Wie is de Mol aan tafel?.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Hou van Holland - dinerspel.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Golden Delicious.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Walking Dinner.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Dagje Egmond aan Zee - Barbecue.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88.
Lees verder >