groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Dagje Egmond aan Zee - Barbecue

Alkmaarse uitjes

Adres  Nieuwlandersingel 3
Postcode  1814 CH
Woonplaats  Alkmaar
Telefoon  072 - 532 38 12
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Alkmaar? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Alkmaar!

Geniet van de prachtige seizoenen in Alkmaar en omstreken! Alkmaar en AlkmaarseUitjes hebben zo veel te bieden! Wij nemen u graag mee met een rondleiding door de historische binnenstad, naar de leuke onbekende restaurantjes en naar het nabij gelegen strand. Uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Alkmaar is door de vele mogelijkheden altijd geslaagd!

AlkmaarseUitjes, de specialist in uitjes en bedrijfsfeesten in Alkmaar en omstreken. Profiteer van onze jarenlange ervaring met de organisatie en begeleiding van een op maat gesneden dagprogramma, avondprogramma, personeelsuitje, strandevenement, workshop, themafeest, vaararrangement of rondleiding in Alkmaar, Egmond aan Zee en Bergen aan Zee.

Wij bedenken en organiseren naast originele arrangementen in Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder en op het strand van Bergen aan Zee en Egmond aan Zee. Natuurlijk heeft iedere nieuwe opdrachtgever bijzondere wensen en daarom organiseren we regelmatig unieke programma’s op maat in Alkmaar of een van de anders steden in Noord-holland. We combineren hierbij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad, strand en zee.

Bent u op zoek naar een ècht uniek arrangement in Alkmaar? U kunt ons aanbod oneindig variëren en combineren tot u uiteindelijk het ultieme op maat gesneden arrangement heeft.

Wilt u vergaderen in Alkmaar, maar tegelijkertijd ook ontspannen? Bijvoorbeeld 's ochtends serieus met zijn allen in overleg en in de middag een gezamenlijk spelprogramma in de stad of op het strand? Ook dàt kunnen wij voor u organiseren!

Dagje Egmond aan Zee - Barbecue

KICKBIKEN EGMOND
Op dit niet alledaagse vervoersmiddel verplaatst u zich onder leiding van onze instructeur door het dorp Egmond en zijn mooie omgeving. We starten met een warming-up stepvaardigheid. Vervolgens stept u met de groep een route rondom Egmond. Tijdens de tocht worden een aantal tactische stops gemaakt om weer even op adem te komen. Er wordt gestept op professionele kickbikes. Twijfelt u aan uw conditie? Wij kunnen een fiets voor u reserveren.

 

TEAMSPIRIT EGMOND
Deze wandeling staat in het teken van teamspirit. In kleine teams wandelt u door het mooie duingebied rondom Egmond. Onderweg moeten enkele kleine opdrachten uitgevoerd worden waarbij teambuilding centraal staat. Zo moet u enkele brainkrakers oplossen, een geheimzinninge koffer met codeslot kraken en een ludieke foto-opdracht uitvoeren. Na afloop wordt het team dat de meeste teamspirit getoond heeft uitgebreid in het zonnetje gezet.

 

THEMA GPS EGMOND
In kleine teams gaat u m.b.v. een GPS (digitaal kompas) een aantal punten in de omgeving zoeken. Bij de punten gaan de deelnemers een opdracht uitvoeren die aansluit op het gekozen thema. Bij elk onderdeel is er voldoende tijd om even ‘bij te tanken'. Deze wandeling is in de volgende thema's uit te voeren:

 

1) Basic
Na het ontvangst en de teamindeling gaat de wandeling van start. De deelnemers komen tijdens de wandeling diverse vragen over het gebied en brainkrakers tegen. Om de vragen juist te beantwoorden is samenwerking en tactisch denkvermogen binnen het team vereist. Na de wandeling komen alle teams samen op de eindlocatie. Hier krijgen de teams een workshop handboogschieten. Welk team is het meest doelgericht en schiet het hoogst aantal punten bij elkaar?

 

2) Sangria Survival
Na een 'zomers' ontvangst gaan de teams op zoek naar de ingrediënten waarmee op de eindlocatie sangria gemaakt moet worden. Welk team vindt de meeste ingrediënten en maakt de lekkerste sangria?

 

3) Glühwein Winter Wandeling
Na de beker warme chocolademelk gaan de teams op zoek naar de ingrediënten waarmee op de eindlocatie glühwein gemaakt moet worden. Welk team heeft de meeste ingrediënten verdiend en maakt de lekkerste glühwein?

 

4) Teamspirit Adventure
De opdrachten tijdens deze GPS wandeling variëren van denk en doe opdrachten waarbij samenwerking en tactisch denkvermogen centraal staan. Tot slot wordt een gezamenlijke eindopdracht uitgevoerd om vervolgens het winnende team in het zonnetje te zetten.

 

18.00 uur - Barbecue
En nu u toch al op het strand bent, wat is er lekkerder dan een heerlijke barbecue op het strand? De salades staan al koud en het vlees ligt al op de grill klaar. Want wat voor onderdeel u ook heeft gekozen, de barbecue in het avondzonnetje is ideaal om weer op te laden!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 47,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 5 uur

Andere Arrangementen van: Alkmaarse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Wie is de Mol aan tafel?.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Hou van Holland - dinerspel.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Workshop bonbons maken.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Golden Delicious.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Walking Dinner.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88.
Lees verder >