Alkmaarse uitjes

Adres  Nieuwlandersingel 3
Postcode  1814 CH
Woonplaats  Alkmaar
Telefoon  072 - 532 38 12
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Alkmaar? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Alkmaar!

Geniet van de prachtige seizoenen in Alkmaar en omstreken! Alkmaar en AlkmaarseUitjes hebben zo veel te bieden! Wij nemen u graag mee met een rondleiding door de historische binnenstad, naar de leuke onbekende restaurantjes en naar het nabij gelegen strand. Uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Alkmaar is door de vele mogelijkheden altijd geslaagd!

AlkmaarseUitjes, de specialist in uitjes en bedrijfsfeesten in Alkmaar en omstreken. Profiteer van onze jarenlange ervaring met de organisatie en begeleiding van een op maat gesneden dagprogramma, avondprogramma, personeelsuitje, strandevenement, workshop, themafeest, vaararrangement of rondleiding in Alkmaar, Egmond aan Zee en Bergen aan Zee.

Wij bedenken en organiseren naast originele arrangementen in Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder en op het strand van Bergen aan Zee en Egmond aan Zee. Natuurlijk heeft iedere nieuwe opdrachtgever bijzondere wensen en daarom organiseren we regelmatig unieke programma’s op maat in Alkmaar of een van de anders steden in Noord-holland. We combineren hierbij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad, strand en zee.

Bent u op zoek naar een ècht uniek arrangement in Alkmaar? U kunt ons aanbod oneindig variëren en combineren tot u uiteindelijk het ultieme op maat gesneden arrangement heeft.

Wilt u vergaderen in Alkmaar, maar tegelijkertijd ook ontspannen? Bijvoorbeeld 's ochtends serieus met zijn allen in overleg en in de middag een gezamenlijk spelprogramma in de stad of op het strand? Ook dàt kunnen wij voor u organiseren!

Golden Delicious

Glitterende aankleding, verrassende Live optredens, een unieke Golden Lounge, een super Disco Show en een overheerlijk buffet. Het staat allemaal op u te wachten.

 

De DJ start de zwoele muziek en het buffet wordt langzaam geopend. Na het buffet zorgen de Foxy virgin Girls voor een onvergetelijk toetje. In hun glimmende Candy Girl outfit verrassen zij u met heerlijke zoetigheden en een verrassende dansact.

 

De bekende internationale zangeres Angel  of Harlem zorgt daarna dat het feest helemaal loskomt. Met een wervelende en onvergetelijke DISCO & MOTOWN Show geeft zij u een onvergetelijke golden moment of memory. U bent niet meer van de dansvloer te krijgen! Het thuisfront mag uw onnavolgbare bewegingen zeker niet missen! U wordt als bewijs door de Paparazzi Girls op de polaroid vastgelegd. De Golden Delicious Disco Party is een uniek feest met klasse en oog voor detail. Te organiseren in heel Nederland!

 

Gratis Extra:

  • Spetterende uitnodiging op maat
  • Gratis downloaden van genomen foto's op Fotosite op Maat
  • Aankleding door professionele styliste(n)

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 47,00 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 4 uur

Andere Arrangementen van: Alkmaarse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Wie is de Mol aan tafel?.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Hou van Holland - dinerspel.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Workshop bonbons maken.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Walking Dinner.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Dagje Egmond aan Zee - Barbecue.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88.
Lees verder >