groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Walking Dinner

Alkmaarse uitjes

Adres  Nieuwlandersingel 3
Postcode  1814 CH
Woonplaats  Alkmaar
Telefoon  072 - 532 38 12
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Alkmaar? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Alkmaar!

Geniet van de prachtige seizoenen in Alkmaar en omstreken! Alkmaar en AlkmaarseUitjes hebben zo veel te bieden! Wij nemen u graag mee met een rondleiding door de historische binnenstad, naar de leuke onbekende restaurantjes en naar het nabij gelegen strand. Uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Alkmaar is door de vele mogelijkheden altijd geslaagd!

AlkmaarseUitjes, de specialist in uitjes en bedrijfsfeesten in Alkmaar en omstreken. Profiteer van onze jarenlange ervaring met de organisatie en begeleiding van een op maat gesneden dagprogramma, avondprogramma, personeelsuitje, strandevenement, workshop, themafeest, vaararrangement of rondleiding in Alkmaar, Egmond aan Zee en Bergen aan Zee.

Wij bedenken en organiseren naast originele arrangementen in Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder en op het strand van Bergen aan Zee en Egmond aan Zee. Natuurlijk heeft iedere nieuwe opdrachtgever bijzondere wensen en daarom organiseren we regelmatig unieke programma’s op maat in Alkmaar of een van de anders steden in Noord-holland. We combineren hierbij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad, strand en zee.

Bent u op zoek naar een ècht uniek arrangement in Alkmaar? U kunt ons aanbod oneindig variëren en combineren tot u uiteindelijk het ultieme op maat gesneden arrangement heeft.

Wilt u vergaderen in Alkmaar, maar tegelijkertijd ook ontspannen? Bijvoorbeeld 's ochtends serieus met zijn allen in overleg en in de middag een gezamenlijk spelprogramma in de stad of op het strand? Ook dàt kunnen wij voor u organiseren!

Walking Dinner

Bij het eerste restaurant staat een heerlijk voorgerecht voor u klaar. Daarna neemt de gids u mee voor een verrassende wandeling door het centrum van Alkmaar waarbij hij u leerzame en hilarische anekdotes voorschotelt.

 

Dit deel van de rondleiding eindigt bij het volgende restaurant waar u kunt genieten van het hoofdgerecht. Wanneer uw bord leeg is, neemt de gids u mee voor het vervolg van de wandeling door straatjes, steegjes en hofjes waarvan u het bestaan niet wist.

 

We eindigen bij het laatste restaurant waar een zoet dessert voor u klaar staat. Na deze culinaire ontdekkingsreis heeft Alkmaar met zijn grote geschiedenis en vele restaurantjes geen geheimen meer voor u.

 

Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs het Walking Diner in een ander vorm te beleven. Zo hebben we bijvoorbeeld een puzzeltocht die u van restaurant naar restaurant leidt. Maar dit kan ook via de GPS.

 

Daarnaast is het mogelijk om verschillende vervoersmiddelen in te zetten, variërend van fiets, step tot rondvaartboot. U ziet het, de variaties zijn op vervoer even groot als op de culinaire keuzes. U bent de klant en u mag zeggen hoe u het graag wilt!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 57,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 4 uur

Andere Arrangementen van: Alkmaarse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Wie is de Mol aan tafel?.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Hou van Holland - dinerspel.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Workshop bonbons maken.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Golden Delicious.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Dagje Egmond aan Zee - Barbecue.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Alkmaarse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88.
Lees verder >