groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Wie is de Mol aan Tafel?

Rotterdamse uitjes

Adres  Postbus 23504
Postcode  3001 KM
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  088 - 848 53 10
Fax  088 - 848 53 01
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Rotterdam? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Rotterdam!

Voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam bieden wij u het meest uitgebreide aanbod met originele uitjes en arrangementen. Bekijk alle uitjes en boek het personeelsuitje in Rotterdam dat bij uw bedrijf past.

Rotterdam, stad aan de Maas, heeft vele schoonheden die wij graag tijdens uw bedrijfsuitje met u delen. Bekend zijn natuurlijk de Euromast en de Erasmusbrug, maar kent u ook de oudste wolkenkrabber van Europa en wist u dat het oudste standbeeld van Nederland in Rotterdam staat?

Theater, cultuur, het stadsstrand, de mooiste voetbalclub van het land en nog veel meer. Een uitje in Rotterdam betekent feest aan de Maas in de vele feestlocaties aan de boulevard!

Voor uw bedrijfsuitje en feest in Rotterdam zijn dus genoeg ingrediënten om een fantastische dag en avond te beleven! Uw eisen, wensen en budget zijn het uitgangspunt voor uw personeelsuitje en bedrijfsfeest met of zonder overnachting in Rotterdam.

Wie is de Mol aan Tafel?

Het nieuwste dinerspel, waarbij teams aan tafel elkaar proberen af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in rap tempo af. Het heerlijke drie gangen diner is het enige waar u zonder wantrouwen van kunt genieten.

 

De teams zijn vooraf bekend en de mollen zijn door ons persoonlijk ingelicht over het verloop van de avond. Onze acteur kent alle details en natuurlijk de mollen. Bij binnenkomst van uw dinerzaal is het spel gestart. De opzet van het diner wordt door de acteur ontvouwen. Streng doch rechtvaardig worden de regels uitgelegd. Het is een spel dat op het scherpst van de snede wordt gespeeld. No mercy is het credo! Elimineert u de mol in uw team?

 

Vanavond bent u gescheiden van bed en brood. De helft van uw collega's zijn uw tegenstanders aan de overkant van de tafel. De teams proberen, tijdens de diverse opdrachten, hun collega's en vrienden verdachte acties te ontlokken. Hoe komt u erachter wie de Mol is en hoe zet u hem buiten spel?

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 55,00 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 3,5 uur

Andere Arrangementen van: Rotterdamse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Ik hou van Holland.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Dinner & Dance.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Visagie workshop.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88 - Komische CityRally.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Moord aan de Maas.
Lees verder >