groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Rotterdamse Geheimen met rondvaart!

Rotterdamse uitjes

Adres  Postbus 23504
Postcode  3001 KM
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  088 - 848 53 10
Fax  088 - 848 53 01
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Rotterdam? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Rotterdam!

Voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam bieden wij u het meest uitgebreide aanbod met originele uitjes en arrangementen. Bekijk alle uitjes en boek het personeelsuitje in Rotterdam dat bij uw bedrijf past.

Rotterdam, stad aan de Maas, heeft vele schoonheden die wij graag tijdens uw bedrijfsuitje met u delen. Bekend zijn natuurlijk de Euromast en de Erasmusbrug, maar kent u ook de oudste wolkenkrabber van Europa en wist u dat het oudste standbeeld van Nederland in Rotterdam staat?

Theater, cultuur, het stadsstrand, de mooiste voetbalclub van het land en nog veel meer. Een uitje in Rotterdam betekent feest aan de Maas in de vele feestlocaties aan de boulevard!

Voor uw bedrijfsuitje en feest in Rotterdam zijn dus genoeg ingrediënten om een fantastische dag en avond te beleven! Uw eisen, wensen en budget zijn het uitgangspunt voor uw personeelsuitje en bedrijfsfeest met of zonder overnachting in Rotterdam.

Rotterdamse Geheimen met rondvaart!

U komt alles te weten over (oud) spelers, trainers, het bestuur, de successen maar natuurlijk ook de dieptepunten. Het enige echte Feyenoordmuseum, the Home of History. De film in het minikuipje en de kop koffie in de brasserie maken de tour compleet. Wie weet welke Feyenoord coryfee u vandaag tegen het lijf loopt

13.30 uur - Varen door de Rotterdamse haven 
Ervaar één van de grootste havens van de wereld. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht . U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

15.00 uur - Rotterdamse geheimen
De Maasstad heeft zoveel verborgen schoonheden, maar weet u ze te vinden? Bent in staat de geheimen te ontrafelen en de andere teams te snel af te zijn. Een verrassende tocht, waarbij u Rotterdam van een andere kant leert kennen.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 42,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 7 uur

Andere Arrangementen van: Rotterdamse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Ik hou van Holland.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Dinner & Dance.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Visagie workshop.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88 - Komische CityRally.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Wie is de Mol aan Tafel?.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Moord aan de Maas.
Lees verder >