Rotterdamse uitjes

Adres  Postbus 23504
Postcode  3001 KM
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  088 - 848 53 10
Fax  088 - 848 53 01
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Rotterdam? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Rotterdam!

Voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam bieden wij u het meest uitgebreide aanbod met originele uitjes en arrangementen. Bekijk alle uitjes en boek het personeelsuitje in Rotterdam dat bij uw bedrijf past.

Rotterdam, stad aan de Maas, heeft vele schoonheden die wij graag tijdens uw bedrijfsuitje met u delen. Bekend zijn natuurlijk de Euromast en de Erasmusbrug, maar kent u ook de oudste wolkenkrabber van Europa en wist u dat het oudste standbeeld van Nederland in Rotterdam staat?

Theater, cultuur, het stadsstrand, de mooiste voetbalclub van het land en nog veel meer. Een uitje in Rotterdam betekent feest aan de Maas in de vele feestlocaties aan de boulevard!

Voor uw bedrijfsuitje en feest in Rotterdam zijn dus genoeg ingrediënten om een fantastische dag en avond te beleven! Uw eisen, wensen en budget zijn het uitgangspunt voor uw personeelsuitje en bedrijfsfeest met of zonder overnachting in Rotterdam.

Dinner & Dance

Wilt u even uitblazen van alle beweging tijdens uw themafeest? Dan kunt u heerlijk even onderuitzakken in onze unieke Retro Lounge Corner. Op dit themafeest in Rotterdam dagen we u ook graag uit: doe mee aan de ABBA-contest, wie is de best geklede Seventies man / vrouw of win een originele prijs voor de beste John Travolta imitatie! Onze Blue Screen Video Wall geeft u ook nog eens de mogelijkheid om "live" een dansrol te bemachtigen in o.a. "Saturday Night Fever" en "Dirty Dancing". Wie wint de danswedstrijd?

 

Uw collega's kijken mee op het grote centrale scherm hoe u uw "moment of fame" pakt tijdens uw spetterende themafeest in Rotterdam! Het thuisfront mag uw onnavolgbare dansbewegingen tijdens uw themafeest in Rotterdam zeker niet missen! U wordt als bewijs door de Papparrazzi Girls op de polaroid vastgelegd, zodat u nog een mooi aandenken heeft aan uw themafeest en Rotterdam. Een No Nonsense themafeest in Rotterdam met veel Seventies-ingrediënten!

 

Gratis Extra:

  • Spetterende uitnodiging op maat
  • Gratis downloaden van genomen foto's op Fotosite op Maat
  • Aankleding door professionele styliste(n)

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 34,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 4 uur

Andere Arrangementen van: Rotterdamse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Ik hou van Holland.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Visagie workshop.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88 - Komische CityRally.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Wie is de Mol aan Tafel?.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Moord aan de Maas.
Lees verder >