groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > Workshops > De baas van het journaal voor 1 dag!

Rotterdamse uitjes

Adres  Postbus 23504
Postcode  3001 KM
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  088 - 848 53 10
Fax  088 - 848 53 01
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Rotterdam? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Rotterdam!

Voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam bieden wij u het meest uitgebreide aanbod met originele uitjes en arrangementen. Bekijk alle uitjes en boek het personeelsuitje in Rotterdam dat bij uw bedrijf past.

Rotterdam, stad aan de Maas, heeft vele schoonheden die wij graag tijdens uw bedrijfsuitje met u delen. Bekend zijn natuurlijk de Euromast en de Erasmusbrug, maar kent u ook de oudste wolkenkrabber van Europa en wist u dat het oudste standbeeld van Nederland in Rotterdam staat?

Theater, cultuur, het stadsstrand, de mooiste voetbalclub van het land en nog veel meer. Een uitje in Rotterdam betekent feest aan de Maas in de vele feestlocaties aan de boulevard!

Voor uw bedrijfsuitje en feest in Rotterdam zijn dus genoeg ingrediënten om een fantastische dag en avond te beleven! Uw eisen, wensen en budget zijn het uitgangspunt voor uw personeelsuitje en bedrijfsfeest met of zonder overnachting in Rotterdam.

De baas van het journaal voor 1 dag!

In groepen van 8-10 personen schrijft, regisseert, filmt en presenteert u uw eigen journaal. Teambuilding op internationaal hoogniveau. Vandaag bent u verantwoordelijk voor het 20.00 uur journaal. Wie pakt de regie? En wie is er vandaag cameraman, reporter, regisseur en hoofd redactie? Allemaal zaken die u gezamenlijk in verschillende teams overlegt.

Items vastgesteld? Dan kunt u aan de slag, maar dan is er plotseling Breaking news in de haven van Rotterdam. Daar moet uw journaal bij zijn, of laat u deze buitenkans schieten om ook eens op CNN te komen? U komt er vandaag achter dat het maken van het journaal teamwerk en timing is.

Een verrassende dag met confronterende en hilarische momenten.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 69,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 3 uur

Andere Arrangementen van: Rotterdamse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Ik hou van Holland.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Dinner & Dance.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Visagie workshop.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Crazy 88 - Komische CityRally.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Wie is de Mol aan Tafel?.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Rotterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Moord aan de Maas.
Lees verder >