groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > Workshops > GPS tocht - Lunch - Zingen op de Zeedijk

Amsterdamse uitjes

Adres  Theaterstraat Nes 75
Postcode  1012 KD
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020-6752392
Fax  020-6752358
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Amsterdam? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Amsterdam!

Voor uw bedrijfsuitje is Amsterdam de perfecte stad. Door onze uitgebreide kennis en ervaring met onze sfeervolle hoofdstad bent u bij AmsterdamseUitjes verzekerd van een unieke ervaring op maat. Uw eisen, wensen en budget zijn het uitgangspunt voor uw uitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam, waarin originaliteit, vermaak, een onovertroffen beleving en natuurlijk de stad Amsterdam centraal staan!

Bekijk voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam onze dagarrangementen, avondarrangementen en vaararrangementen. Ook biedt AmsterdamseUitjes spetterende themafeesten, vermakelijke spelprogramma’s, interessante en ludieke workshops en intrigerende rondleidingen voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam.

Ook bedrijfsfeesten en andere uitjes in Amsterdam op maat behoren tot de mogelijkheden bij AmsterdamseUitjes.nl. AmsterdamseUitjes.nl bedenkt en organiseert zelfs zeer regelmatig bijzondere programma's voor bedrijfsfeesten en uitjes in Amsterdam op maat. We combineren hierbij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad. Deze passie in combinatie met onze ervaring garanderen perfecte bedrijfsfeesten en uitjes in Amsterdam op maat!

Deze bedrijfsfeesten en uitjes in Amsterdam variëren van bijvoorbeeld een leerzame architectuurwandeling tot een feestelijk themaweekend. Bedrijven vragen AmsterdamseUitjes.nl ook vaak voor actieve programma's als ze (buitenlandse) relaties ontvangen of als zich een bijzondere gelegenheid binnen het management voordoet.

GPS tocht - Lunch - Zingen op de Zeedijk

Gezellig Amsterdam Arrangement!

GPS Ontdekkingstocht* (2 uur en 30 min.)

Gewapend met GPS, een digitaal kompas ter grootte van een mobieltje, gaan de teams Amsterdam in. De GPS ontvangt satellietsignalen die je de exacte coördinaten doorgeeft van waar je bent en waar je naar toe wilt. De teams zoeken zelf hun weg van de Dam tot een historische monument. Op uw route moet u proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, zonder de weg kwijt te raken. Welk team is als eerste op de onbekende eindlocatie en heeft de meeste vragen goed?

Historische Lunch in de Oude Stadspoort (1 uur)
In de historische torenkamers van de stadspoort staat voor een uitgebreide lunch klaar. Driehonderd kaarsen verlichten dit imposante gebouw.

Zingen op de Zeedijk* (1 uur en 30 min.)
Een typisch Amsterdamse workshop "Smartlappen Zingen" , dat is de Workshop "Zingen op de Zeedijk"! In een bruine kroeg aan het Damrak in hartje Amsterdam warmt u samen met de zangjuf de stemmen op. Met deze praktijkervaring, gecombinneerd met een lekkere borrel, kan een succesvolle doorbraak van uw groep niet meer missen. Onder leiding van onze Amsterdamse accordeonist gaat u aan de slag. In het liederenboek van AmsterdamseUitjes staan maar liefst 35 bekende smartlappen. Aan het einde van de workshop maakt u als klapperrrrrr van de week een eigen CD waar uw talent op is vereeuwigd.

 

Bekijk ook andere arrangementen van AmsterdamseUitjes.nl
Bekijk andere uitjes buiten Amsterdam (Tip!)

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 64,50 p.p.
Prijs toelichting Inc. begeleiding en prijsuitreiking
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 5 uur

Andere Arrangementen van: Amsterdamse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Amsterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Moordtocht in de Jordaan.
Lees verder >