groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > Workshops > Creëer je eigen commercial in Amsterdam!

Amsterdamse uitjes

Adres  Theaterstraat Nes 75
Postcode  1012 KD
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020-6752392
Fax  020-6752358
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Uitjes, activiteiten en bedrijfsuitjes in Amsterdam? Uw onvergetelijke uitjes en activiteiten ontdekt u bij onze uitjes vestiging in Amsterdam!

Voor uw bedrijfsuitje is Amsterdam de perfecte stad. Door onze uitgebreide kennis en ervaring met onze sfeervolle hoofdstad bent u bij AmsterdamseUitjes verzekerd van een unieke ervaring op maat. Uw eisen, wensen en budget zijn het uitgangspunt voor uw uitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam, waarin originaliteit, vermaak, een onovertroffen beleving en natuurlijk de stad Amsterdam centraal staan!

Bekijk voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam onze dagarrangementen, avondarrangementen en vaararrangementen. Ook biedt AmsterdamseUitjes spetterende themafeesten, vermakelijke spelprogramma’s, interessante en ludieke workshops en intrigerende rondleidingen voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam.

Ook bedrijfsfeesten en andere uitjes in Amsterdam op maat behoren tot de mogelijkheden bij AmsterdamseUitjes.nl. AmsterdamseUitjes.nl bedenkt en organiseert zelfs zeer regelmatig bijzondere programma's voor bedrijfsfeesten en uitjes in Amsterdam op maat. We combineren hierbij onze organisatorische vakkennis met onze liefde voor de stad. Deze passie in combinatie met onze ervaring garanderen perfecte bedrijfsfeesten en uitjes in Amsterdam op maat!

Deze bedrijfsfeesten en uitjes in Amsterdam variëren van bijvoorbeeld een leerzame architectuurwandeling tot een feestelijk themaweekend. Bedrijven vragen AmsterdamseUitjes.nl ook vaak voor actieve programma's als ze (buitenlandse) relaties ontvangen of als zich een bijzondere gelegenheid binnen het management voordoet.

Creëer je eigen commercial in Amsterdam!

In een minifilmpje (in een brainstorm komen we gezamenlijk tot een origineel onderwerp) laten we de creativiteit de vrije loop. Maar waar beginnen we bij het maken van een commercial? En hoe starten we het creatieve proces? Geen zorgen; wij helpen u vandaag graag op weg.

Maar vergeet niet, de film/commercial valt geheel onder uw eigen verantwoording: het script, het "story-board", de registratie, het filmen en het geluid vastleggen. Maar ook additionele en daarom zeker niet minder onbelangrijke onderwerpen zijn van essentieel belang. Dus een geschikte filmset tot en met het kiezen van de juiste attributen en make-up zijn onderdelen van de totstandkoming van uw eigen exclusieve tv-commercial.

En staat de commercial erop! Dan is het tijd voor een borrel. Met een koud biertje of lekker roseetje ziet u de verschillende filmpjes voorbij komen op het grote scherm. De professionele jury beoordeelt uw meesterwerken en reikt de Oscars uit voor beste commercial en voor de meest geloofwaardige acteerprestatie! Wat kan die meid hockey spelen hè!

Inclusief: beginpresentatie, professionele begeleiding en alle benodigde materialen
Exclusief: btw en eventuele consumpties

 

Bekijk de andere workshops van AmsterdamseUitjes.nl
Bekijk de uitjes buiten Amsterdam van Uitjes.nl (Tip!)

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 52,50 p.p.
Prijs toelichting Zie omschrijving arrangement
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur 3-4 uur

Andere Arrangementen van: Amsterdamse uitjes

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Amsterdamse uitjes U het volgende arrangement aan: Moordtocht in de Jordaan.
Lees verder >